Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Mitä on metsäbiotalous?

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
15.12.2021 - 24.3.2022
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Lähiopetus, Itseopiskelu
Hinta:
12 € (alv 0%)

Biotalous ja metsäbiotalous eri osa-alueineen.

Suoritustapa: Opintojakso suoritetaan tutustumalla verkkoluentomateriaaleihin ja suorittamalla luentomateriaaleihin liittyvät tehtävät.

Toteutustapa: Opintojakso toteutetaan verkko-opintoina. Kurssi koostuu verkkoluentotallenteista ja verkkomateriaaleista sekä niihin liittyvistä tehtävistä. Verkkomateriaali ja omatoiminen työskentely 27 t.

Oppimateriaali: Kaikki opintojakson oppimateriaali on saatavilla DigiCampus Moodle -verkko-oppimisympäristössä (DC Moodle), joka toimii opintojakson oppimisalustana.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opiskelija ymmärtää biotalouden ja metsäbiotalouden käsitteet sekä niiden aseman Suomessa ja globaalissa merkityksessä. Opiskelija tietää perusasiat metsäbiotaloudesta ja osaa tarkastella biotalouden ilmiöitä ja haasteita kokonaisvaltaisesti useasta eri näkökulmasta.

1 opintopistettä

Metsäbiotaloudesta, biotaloudesta, metsätieteistä, kestävästä kehityksestä, kiertotaloudesta ja alan opinnoista kiinnostuneet. Opintojakso sopii hyvin myös toisen asteen opiskelijoille.

Opintojakso toteutetaan 1.4.-31.5.2022. Opintojakson tarkemmat tiedot ja aikataulut löytyvät WebOodista. (WebOodi on käytössä lukutilassa, eivätkä tiedot enää päivity. Tarkastathan mahdolliset aikataulu- tai tilamuutokset opettajalta jakson alussa. Pepin linkki päivitetään tähän mahdollisimman pian, Pepin opinto-oppaan julkaisemisen jälkeen.)

Avoimen yliopiston opiskelijat suorittavat opintoja tutkinto-opiskelijoiden aikataulujen ja suoritustapojen mukaisesti.

Hakuaika opintojaksolle alkaa 15.12.2021 klo 9:00 ja päättyy 24.3.2022 klo 23:59.

Suoritukset arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty.

Suomi

Yksittäisen opintojakson hinta on 12€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2021-2022.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä; katso yhteystiedot alla.

Katso yleinen tallenne opintojen aloittamiseen avoimessa yliopistossa (kesto n. 4,5 min).

Ilmoittautumisen jälkeen:

1) Saat opintomaksun maksulinkin sähköpostitse
Sinulla on 24 tuntia aikaa suorittaa opintomaksu sähköpostissa olevan linkin kautta. Jos linkki ehtii vanhentua, ilmoittaudu uudelleen.

2) Maksun jälkeen
Saat sähköpostitse automaattisen maksuvahvistuksen onnistuneesta opintomaksusta. Tämän jälkeen koulutussihteeri viimeistelee opinto-oikeuden ja toimittaa sinulle opintojakson aloitusohjeet erillisessä sähköpostiviestissä. Opinto-oikeutesi viimeistellään 7 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta.
Luethan ohjeen huolella, jotta pääset aloittamaan opinnot heti opintojakson alkaessa.

3) Luo UEF-tunnus
Ohjeet löydät koulutussihteerin toimittamasta aloitusohjeesta.

4) Liity avoimen yliopiston metsätieteiden opiskelijoille tarkoitettuun Moodle -verkko-oppimisympäristöön. Löydät kurssiavaimen opintojen aloitusohjeesta. Moodlesta löydät tärkeää opintoihin liittyvää tietoa.

5) Suorita Digistartti varmistaaksesi, että sinulla on opinnoissa tarvittavat, riittävät digitaidot. Löydät ohjeet Moodlesta.

Mikäli et saa viestejä sähköpostiisi, niin tarkistathan myös roskapostin.

Ilmoittautumiseen liittyvään ohjeistukseen voi tulla muutoksia. Ohjeet päivitetty viimeksi 9.12.2021.

Itä-Suomen yliopiston avoin yliopisto tarjoaa opiskelijoilleen monipuoliset opinto-ohjauspalvelut. Lue lisää: Opinto-ohjaus ja opintojen suunnittelu (uef.fi)

Koulutussihteeri Krista Reiman, krista.reiman@uef.fi, puh. 050 471 8694

Opintojakso toteutetaan yhdessä Itä-Suomen yliopiston ja Karelia-ammattikorkeakoulun kanssa.

Metsätieteistä on tarjolla myös perusopintojen kokonaisuus.

Suunnittelija

Profiilikuva: Senni Pykäläinen