Hyppää pääsisältöön

Sähkökatkoihin varautuminen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Markkinoinnin perusteet, lv 2022-2023, verkko-opinnot

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus
Hinta:
72 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Markkinoinnin perusmäärittelyt. Ostokäyttäytyminen. Segmentointi. Markkinointi-informaatio ja markkinointitutkimus. Tuote, hinta, jakelu, markkinointiviestintä. Markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen. Suhdemarkkinointi, palvelujen markkinointi ja nonprofit-organisaatioiden markkinointi. Digitaalinen markkinointi.

Suoritustapa: Verkkokurssi: Verkkoluennot ja -materiaali, itseopiskelutehtävät, itsenäinen opiskelu ja verkkotentti.

Kirjallisuus:

• Brassington, F. & Pettitt, S. 2013. Essentials of marketing. Harlow: Pearson. (myös e-kirjana) Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.

• Artikkelit ja muu materiaali Moodlessa.

Osaamistavoitteet:
Opiskelija osaa
tunnistaa markkinoinnin roolin länsimaisessa markkinataloudessa
nimetä markkinoinnin tärkeimmät tehtävät ja perusprosessit
määritellä markkinoinnin perustyökalut
soveltaa luentoaineistoista opittua harjoituksissa
raportoida ryhmätyön tulokset
arvioida kriittisesti markkinoinnin suuntauksia

6 opintopistettä

Verkko-opinnot. Opintojaksolle ilmoittautuminen alkaa  8.8.2022 klo 9:00 ja päättyy 14.4.2023.

Vaihtoehtoiset verkkotenttipäivät lukukausi 2022 -2023: 28.10.2022, 25.11.2022, 16.1.2023, 5.5.2023.  Tentti klo 16 - 17.30.

Opintojakson moodleympäristö avataan syyskuussa.

Tentti 0-5.

Suomi

Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12 € /opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2022-2023.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot

Kirjallisuuden hankinta-/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä; katso yhteystiedot alla.

Koulutussihteeri Aija Turunen aija.turunen@uef.fi, puh. 0294 457 051

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, joka sisältää opintomaksun maksulinkin, jolla maksaen vahvistat ilmoittautumisen. Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi seitsemän päivän kuluessa ilmoittautumisesta.

Opintojakso on perusopintotasoinen ja se kuuluu Kauppatieteiden perusopintoihin, Markkinoinnin perusopintoihin sekä Johtamisen ja markkinoinnin perusopintoihin.

Katso tallenne opintojen aloittamisesta avoimessa yliopistossa (kesto n. 5 min).