Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Markkinoinnin perusteet, lv 2021-2022, verkko-opinnot

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Kauppatieteet ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus
Hinta:
72 € (alv 0%)

Markkinoinnin perusmäärittelyt. Ostokäyttäytyminen. Segmentointi. Markkinointi-informaatio ja markkinointitutkimus. Tuote, hinta, jakelu, markkinointiviestintä. Markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen. Suhdemarkkinointi, palvelujen markkinointi ja nonprofit-organisaatioiden markkinointi. Digitaalinen markkinointi.

Suoritustapa: Verkkoluennot ja -materiaali, itseopiskelutehtävät, itsenäinen opiskelu ja verkkotentti.

Kirjallisuus:

• Brassington, F. & Pettitt, S. 2013. Essentials of marketing. Harlow: Pearson. (myös e-kirjana) Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.

• Artikkelit ja muu materiaali Moodlessa.

Katso tallenne opintojen aloittamisesta avoimessa yliopistossa (kesto n. 6 min).

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opiskelija osaa

• tunnistaa markkinoinnin roolin länsimaisessa markkinataloudessa

• nimetä markkinoinnin tärkeimmät tehtävät ja perusprosessit

• määritellä markkinoinnin perustyökalut

• soveltaa luentoaineistoista opittua harjoituksissa

• raportoida ryhmätyön tulokset

• arvioida kriittisesti markkinoinnin suuntauksia.

6 opintopistettä

Verkko-opinnot. Opintojaksolle ilmoittautuminen opintopolussa: kevätlukukausi 2022 13.12.2021 klo 9.00 - 13.4.2022 klo 15.00.

Vaihtoehtoiset verkkotenttipäivät kevätlukukausi 2022: 17.1.2022 ja 4.5.2022. Tentti klo 12-13.

Suoritukset arvioidaan asteikolla 0–5.

Suomi

Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille. Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2021-2022.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Koulutussihteeri Aija Turunen aija.turunen@uef.fi, puh. 0294 457 051

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, joka sisältää opintomaksun maksulinkin, jolla maksaen vahvistat ilmoittautumisen. Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi seitsemän päivän kuluessa ilmoittautumisesta.

Opintojakso on perusopintotasoinen ja se kuuluu Kauppatieteiden perusopintoihin, Markkinoinnin perusopintoihin sekä Johtamisen ja markkinoinnin perusopintoihin.

Lisätietoa kauppatieteiden opinnoista kauppatieteiden ja matkailun sivulta

Suunnittelija

Profiilikuva: Sari Riikonen