Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Markkinoinnin perusteet, lv 2021-2022, verkko-opinnot

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus
Hinta:
72 € (alv 0%)

Markkinoinnin perusmäärittelyt. Ostokäyttäytyminen. Segmentointi. Markkinointi-informaatio ja markkinointitutkimus. Tuote, hinta, jakelu, markkinointiviestintä. Markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen. Suhdemarkkinointi, palvelujen markkinointi ja nonprofit-organisaatioiden markkinointi. Digitaalinen markkinointi.

Suoritustapa: Verkkoluennot ja -materiaali, itseopiskelutehtävät, itsenäinen opiskelu ja verkkotentti.

Kirjallisuus:

• Brassington, F. & Pettitt, S. 2013. Essentials of marketing. Harlow: Pearson. (myös e-kirjana) Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.

• Artikkelit ja muu materiaali Moodlessa.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opiskelija osaa

• tunnistaa markkinoinnin roolin länsimaisessa markkinataloudessa

• nimetä markkinoinnin tärkeimmät tehtävät ja perusprosessit

• määritellä markkinoinnin perustyökalut

• soveltaa luentoaineistoista opittua harjoituksissa

• raportoida ryhmätyön tulokset

• arvioida kriittisesti markkinoinnin suuntauksia.

6 opintopistettä

Verkko-opinnot. Opintojaksolle ilmoittautuminen opintopolussa 4.8 -25.10.2021. Opintojaksolle tulee lisäksi ilmoittautua Weboodissa.

Vaihtoehtoiset verkkotenttipäivät 29.10.2021, 25.11.2021, 17.1.2022 ja 4.5.2022. Tentti klo 12-13.

Suoritukset arvioidaan asteikolla 0–5.

Suomi

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot.

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä; katso yhteystiedot alla.

Koulutussihteeri Aija Turunen aija.turunen@uef.fi, puh. 0294 457 051

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen, joka sisältää linkin opintojen aloitusohjeisiin. Jos et saa vahvistusta, tarkistathan sähköpostisi roskapostin ja ota tarvittaessa yhteyttä.

Opintojakso on perusopintotasoinen ja se kuuluu Kauppatieteiden perusopintoihin, Markkinoinnin perusopintoihin sekä Johtamisen ja markkinoinnin perusopintoihin.

Lisätietoa kauppatieteiden opinnoista kauppatieteiden ja matkailun sivulta

Suunnittelija

Profiilikuva: Sari Riikonen