Hyppää pääsisältöön

Sähkökatkoihin varautuminen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Markkinoinnin johtaminen, lv. 2022-2023, verkko-opinnot

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus
Hinta:
72 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Markkinoinnin toimintaympäristön ja kilpailutilanteen arviointi

Markkinoinnin strateginen suunnitteluprosessi

Markkinoinnin kilpailukeinojen ja suhdemarkkinoinnin hyödyntäminen

Markkinoinnin organisointi ja kontrollointi

Suoritustapa

Verkkoluennot – ja materiaali, tentti ja harjoitustyö

Kirjallisuus:

- Hollesen, S. (2014). Marketing management. A relationship approach. 3rd ed. tai uudempi painos

- materiaali verkkoympäristössä.

Opiskelija:

ymmärtää kokonaisvaltaisesti markkinoinnin johtamisen viitekehyksen strategiatasolta aina käytännön toimenpiteisiin ja niiden vaikutuksiin saakka

tiedostaa perinteisten markkinointiohjelmien sekä suhdemarkkinoinnin vaikutukset yrityksen kilpailukykyyn

ymmärtää markkinatutkimuksen sekä markkinoinnin kontrolloinnin roolin osana markkinoinnin suunnittelua ja johtamista

osaa käyttää markkinoinnin päätöksentekoon tarvittavia apuvälineitä ja analyysejä

osaa soveltaa laatia ohjeistetusti markkinointisuunnitelman

osaa analysoida markkinointistrategian ja toimenpiteiden onnistuneisuutta sisäisiä ja ulkoisia tietolähteitä apuna käyttäen

6 opintopistettä

Verkko-opinnot. Opintojaksolle ilmoittautuminen alkaa 1.12.2022 klo 9:00 ja päättyy 17.4.2023 klo 15:00.

Vaihtoehtoiset verkkotenttipäivät lukuvuosi 2022 -2023: 17.3.2023, 21.4.2023, 18.5.2023.  Tentti klo 16 - 19, kesto 2 tuntia. Harjoitustehtävän palautus 30.4 tai 31.7 hyväksytyn tentin jälkeen.

Suositellaan Markkinoinnin perusteet tai vastaavat tiedot.

Suoritukset arvioidaan asteikolla 0–5. Verkkotentti (70%), harjoitustehtävä (30%).

Suomi

Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12 € /opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2022-2023.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot

Kirjallisuuden hankinta-/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä; katso yhteystiedot alla.

Koulutussihteeri Aija Turunen aija.turunen@uef.fi, puh. 0294 457 051

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, joka sisältää opintomaksun maksulinkin, jolla maksaen vahvistat ilmoittautumisen. Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi seitsemän päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Mikäli et saa viestejä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion.

Opintojakso on aineopintotasoinen. Opintojakso kuuluu Markkinoinnin  perusopintoihin, Johtamisen ja markkinoinnin perus- tai aineopintoihin.

Katso tallenne opintojen aloittamisesta avoimessa yliopistossa (kesto n. 5 min).