Hyppää pääsisältöön

Sähkökatkoihin varautuminen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Kuluttajakäyttäytyminen, lv. 2022-2023, verkko-opinnot

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Itseopiskelu
Hinta:
72 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Sisältö: Kulutuskulttuurit, arvot ja asenteet, päätöksenteko, kuluttajien kognitiiviset ja affektiiviset prosessit, kokemuksellinen kuluttaminen, asiakaslähtöinen markkinointi.

Suoritustapa:  verkko-opinnot. Itsenäinen työskentely, Moodleen kirjallisesti palautettavat tehtävät, verkkotentti.

Kirjallisuus:

1. Solomon, M. R., Hogg, M. K., Askegaard, S. & Bamossy, G. 2019. Consumer behavior: A European perspective. 7th edition. Harlow: Pearson Education (saatavilla myös e-kirjana)

2. Artikkelit ja muu materiaali.

Osaat:
- kuvata kuluttajan sisäisiä ja kulutusympäristöön liittyviä tekijöitä, jotka muovaavat kulutusta ja kuluttajien toimintaa
- määritellä kuluttajakäyttäytymisen peruskäsitteet ja lähestymistavat
- tunnistaa, eritellä ja analysoida kuluttajia ja kulutusta koskevaa tietoa
- arvioida yrityksen markkinointipäätöksiä kuluttajakäyttäytymisen näkökulmasta
- ratkaista kuluttajakäyttäytymiseen liittyviä ajankohtaisia ongelmia

6 opintopistettä

Verkko-opinnot. Opintojaksolle ilmoittautuminen alkaa 1.12.2022 klo 9:00 ja päättyy 10.4.2023 klo 15:00.

Vaihtoehtoiset verkkotenttipäivät lukuvuosi 2022-2023: 24.2.2023, 31.3.2023 ja 5.5.2023. Tentti klo 9 - 17, kesto 1 t. Tentin jälkeen palautetaan pakollinen oppimistehtävä, palautuspäivät: 17.3., 21.4. ja 26.5.

Moodle kurssiympärisö avautuu 13.1.

Suositellaan Markkinoinnin perusteet tai vastaavat tiedot.

Suoritukset arvioidaan asteikolla hyväksytty-hylätty / 0–5.

Suomi

Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12 € /opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2022-2023.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot

Kirjallisuuden hankinta-/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä; katso yhteystiedot alla.

Koulutussihteeri Aija Turunen aija.turunen@uef.fi, puh. 0294 457 051

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, joka sisältää opintomaksun maksulinkin, jolla maksaen vahvistat ilmoittautumisen. Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi seitsemän päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Mikäli et saa viestejä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion.

Opintojakso on aineopintotasoinen. Opintojakso kuuluu Markkinoinnin  perusopintoihin, Johtamisen ja markkinoinnin perus- tai aineopintoihin.

Katso tallenne opintojen aloittamisesta avoimessa yliopistossa (kesto n. 5 min).