Hyppää pääsisältöön

Sähkökatkoihin varautuminen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Kiertotalous yhteiskunnallisena muutoksena, essee

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Ympäristö- ja luonnontieteet, Sosiaali- ja terveysala, Juridiikka ja yhteiskunta
Toteutusmuoto:
Itseopiskelu
Hinta:
24 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Kiertotalous yhteiskunnallisena muutoksena -opintojakson esseen tarkoituksena on pohtia aihetta monipuolisesti Kiertotalous yhteiskunnallisena muutoksena MOOC -osassa käsiteltyjen teemojen kautta ja hyödyntää MOOC -osan materiaalia laajasti.

Esseen suoritusaika on rajallinen.

HUOM! Opiskelija voi suorittaa Essee -osan vasta, kun on ensin suorittanut MOOC -osan hyväksytysti avoimen yliopiston opiskelijana! Huomioithan siis rajallisen suoritus- ja opiskeluoikeusajan ennen ilmoittautumista. Mikäli olet suorittanut MOOC -osion aiemmin, voit nyt suorittaa vain esseeosion.

Lisätietoja ilmoittautumisesta voit kysyä koulutussihteeriltä; katso yhteystiedot alla.

Opiskelija syventää Kiertotalous yhteiskunnallisena muutoksena, MOOC jaksolla oppimiaan tietoja.

2 opintopistettä

Oppiaineesta ja kiertotaloudesta kiinnostuneet, ympäristöpolitiikan aineopintoja suorittavat. Kurssille voivat osallistua kaikki opiskelijat alasta riippumatta. Kurssin edeltävinä opintoina opiskelijalla tulee olla suoritettuna Kiertotalous yhteiskunnallisena muutoksena, MOOC-kurssi.

Ennen esseetä suoritettava MOOC-kurssi toteutetaan syyslukukaudella 3.10.-27.11.2022 ja kevätkaudella 27.3.-19.5.2023.

Essee kirjoitetaan MOOC-osion jälkeen ja palautetaan syyslukukaudella 16.12.2022 mennessä ja kevätlukukaudella 15.6.2023 mennessä. Opintojakson tarkemmat tiedot ja aikataulut löytyvät Pepin opinto-oppaasta.

Avoimen yliopiston opiskelijat suorittavat opintoja tutkinto-opiskelijoiden aikataulujen ja suoritustapojen mukaisesti.

Syksyn toteutukseen ilmoittautuminen alkaa 9.8.2022 klo 9:00 ja päättyy 26.11.2022 klo 23:59.
Kevään toteutukseen ilmoittautuminen alkaa 21.11.2022 klo 9:00 ja päättyy 16.5.2023 klo 23:59.

Kiertotalous yhteiskunnallisena muutoksena, MOOC (5119447A).

Suoritukset arvioidaan asteikolla 0-5.

Englanti

Yksittäisen opintojakson hinta on 12€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2022-2023.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opiskeluoikeusaika määräytyy opetussuunnitelman mukaisesti kattaen opetuksen ja tentit.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Vuoden 2023 alusta siirrymme uuteen Opintopolkuun. Opintojaksot lisätään sinne syksyn aikana.

Katso yleinen tallenne opintojen aloittamiseen avoimessa yliopistossa (kesto n. 5 min).

Syksyllä järjestetään kaksi Avoimen yliopiston yleistä infoa verkossa, ti 9.8.2022 ja ke 17.8.2022, klo 17-18. Infojen aiheena on opintojen aloittaminen ja opiskelu avoimessa yliopistossa.

Ilmoittautumisen jälkeen:

1) Saat opintomaksun maksulinkin sähköpostitse. Sinulla on 24 tuntia aikaa suorittaa opintomaksu sähköpostissa olevan linkin kautta. Jos linkki ehtii vanhentua, ilmoittaudu uudelleen.

2) Maksun jälkeen saat sähköpostitse automaattisen maksuvahvistuksen onnistuneesta opintomaksusta. Tämän jälkeen koulutussihteeri viimeistelee opiskeluoikeuden ja toimittaa sinulle opintojakson aloitusohjeet erillisessä sähköpostiviestissä. Opiskeluoikeutesi viimeistellään 7 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta.
Luethan ohjeen huolella, jotta pääset aloittamaan opinnot heti opintojakson alkaessa.

3) Aktivoi UEF-tunnus. Ohjeet löydät koulutussihteerin toimittamasta aloitusohjeesta.

4) Liity avoimen yliopiston maantieteiden ja ympäristöpolitiikan opiskelijoille tarkoitettuun Moodle -verkko-oppimisympäristöön. Löydät kurssiavaimen opintojen aloitusohjeesta. Moodlesta löydät opintoihin liittyvää tietoa ja sitä kautta tiedotamme opiskeluusi liittyvistä ajankohtaisista ja tärkeistä asioista.

5) Perehdy Digistarttiin, joka helpottaa tutustumistasi Itä-Suomen yliopiston digitaalisiin opiskeluympäristöihin ja työkaluihin. 91% Digistartin suorittaneista on kokenut sen hyödylliseksi. Ohjeet löydät Moodlesta.

Mikäli et saa viestejä sähköpostiisi, niin tarkistathan myös roskapostin.

Kurssin sisällöstä tai suorittamisesta: yliopisto-opettaja Jukka Sihvonen, jukka.sihvonen@uef.fi

Avoimen yliopiston ilmoittautumisasiat: koulutussihteeri Krista Reiman, krista.reiman@uef.fi

Tämä opintojakso kuuluu Ympäristöpolitiikan aineopintojen kokonaisuuteen.

Itä-Suomen yliopiston avoin yliopisto tarjoaa opiskelijoilleen monipuoliset opinto-ohjauspalvelut. Lue lisää: Opinto-ohjaus ja opintojen suunnittelu (uef.fi)