Hyppää pääsisältöön
Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Johdatus yhteiskuntafilosofiaan, kirjatentti, lv. 2022-2023

smart for good
Päivämäärä:
-
Ilmoittautumisaika:
-
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
-
Toteutusmuoto:
Itseopiskelu
Hinta:
24 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Keskeisimmät oikeudenmukaisuusteoriat.

Suoritustavat

Omatoiminen perehtyminen kirjallisuuteen. Filosofian perusopintojen kirjatentit suoritetaan sähköisessä tenttijärjestelmässä Joensuun tai Kuopion kampuksilla tai EXAM-tenttivierailuina niissä korkeakouluissa, joissa se on mahdollista. Sähköisessä tenttijärjestelmässä olevia tenttejä ei voi etätenttiä. Tenttiohjeet ovat Kamussa: kamu.uef.fi/exam-opiskelijan-ohjeet.

Oppimateriaalit

  • Herne, Mitä oikeudenmukaisuus on?

Opintojakso on päällekkäinen Johdatus yhteiskuntafilosofiaan -luentojen (5313121) 2 op. kanssa. Opiskelija voi suorittaa vain toisen opintojakson.

Sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen liittyvien ongelmien hahmottaminen.

2 opintopistettä

Tutkinto-opiskelijat (filosofian sivuaineopiskelijat), jatkuvan oppijan opinto-oikeudella opiskelevat sekä avoimen yliopiston opiskelijat.

Ilmoittautuminen: 9.8.2022 klo 9.00 - 23.6.2023 klo 23.59.

Opintojakso on suoritettavissa läpi lukuvuoden. Tenttiaika varataan EXAM-tenttipalvelun kautta.

Tentin voi suorittaa Joensuun tai Kupion kampuksilla tai EXAM-tenttivierailuna niissä korkeakouluissa, joissa se on mahdollista. Sähköisessä tenttijärjestelmässä olevia tenttejä ei voi etätenttiä.

Suoritukset arvioidaan asteikolla 0–5. Tarkemmat arviointikriteerit julkaistaan koulutusalan opinto-oppaan yleisteksteissä.

Suomi

Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille. Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2022-2023.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opiskeluoikeusaika määräytyy opetussuunnitelman mukaisesti kattaen opetuksen ja tentit. Jos opintojakson opetukseen voi ilmoittautua jatkuvasti, opiskeluoikeusaika on 1.8. - 30.7.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Ilmoittautumisohje:

Opintoihin voi ilmoittautua joko Opintopolku.fi -palvelussa tai UEF:n oman Koulutushaun kautta. Nämä ohjeet näkyvät molemmilla sivustoilla. Noudata ilmoittautumisohjetta sen mukaisesti, oletko ilmoittautumassa Opintopolun vai Koulutushaun kautta.

I Ilmoittautumaan pääset sivun oikeassa laidassa olevasta "Täytä hakulomake"-linkistä (Opintopolku) tai ”Ilmoittaudu” -laatikosta (Koulutushaku). Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä ostoskoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan. 

Ilmoittautumisen jälkeen:

II Maksa opinnot. Saat sähköpostiisi maksulinkin. Maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Maksulinkki on aktiivinen 24 tuntia. Maksun jälkeen saat kaksi erillistä vahvistusviestiä, yksi ilmoittautumispalvelusta ja toinen Paytrail-palvelusta.

III Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi seitsemän päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat tämän viestin jälkeen myös yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opinto-oikeuden alkaessa.

Mikäli et saa maksulinkkiä tai muita viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio. 

IV Ilmoittautumispalvelun lähettämä automaattinen viesti sisältää myös linkin opintojen aloitusohjeisiin. Tutustu ohjeisiin huolellisesti.  

 

Vuoden 2023 alusta ilmoittautuminen tapahtuu uudessa Opintopolussa.

 

Ilmoittautuminen, opintomaksut, opiskeluoikeudet ja todistukset:

Koulutussihteeri Maarit Kankaanpää, maarit.kankaanpaa@uef.fi, puh. 050 452 3886.

Opintojaksoihin ja opintokokonaisuuteen liittyvät kysymykset:

Suunnittelija Veera Kiiski, veera.kiiski@uef.fi, puh. 050 527 5907.