Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Johdanto ranskan opintoihin, lähiopetus/ etäopinnot, Joensuu, lv. 2022-2023

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Kielet ja viestintä
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Monimuoto-opetus, Lähiopetus
Hinta:
24 € (alv 0%)

Sisältö:

• Ranskan kieli Suomessa ja maailmalla: ranskan kielen asema ja merkitys (Suomi, EU, kansainväliset yhteisöt), Ranska-yhdistykset
• ranskankielisten maiden maan- ja kulttuurituntemusta lyhyesti: maantietoa, kulttuuria, kolonialismin historiaa, opiskelijoiden mielikuvien/stereotypioiden kautta
• tiedonhaku ranskan opiskelussa: sanakirjat, tietokannat
• suullisen ja kirjallisen kielitaidon aktivointia.

Suoritustavat:

1) Säännöllinen ja aktiivinen osallistuminen ranskaksi pidettäviin harjoitustunteihin. Kurssisuorituksessa tuntimäärä on 54, josta 12 kontaktiopetusta ja 2 kurssikuulustelusta. Opiskelijan itsenäisen työn osuus on tällöin 40 tuntia. Osa tunteista voi pitää etänä.

2) Jos opiskelija on estynyt olemasta läsnä kurssiin voi osallistua etänä. Suoritustavasta on erikseen sovittava vastuuopettajan kanssa.

Opintojakso on pakollinen opintokokonaisuuteen Ranskan kieli ja kulttuuri, perusopinnot.

Yksi valintamenettelyistä ranskan kielen ja kulttuurin perusopintoihin on tämän opintojakson hyväksytty suoritus.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opintojakson suoritettuaan opiskelija on aktivoinut ranskan kielen suulliset ja kirjalliset taitonsa. Hän tuntee ja osaa käyttää joitakin laadukkaita sähköisiä ranskan kielen resursseja. Opiskelijalla on käsitys ranskan kielen asemasta Suomessa ja maailmalla.

2 opintopistettä

Ranskan kielen ja kulttuurin opinnoista kiinnostuneet, ranskan kieli ja kulttuuri-perusopintoja suorittavat opiskelijat.

Opintojakso on tarjolla myös toisen asteen opiskelijoiden opetustarjonnassa.

Kampus: Joensuu.

Opintojakson aikataulut näkyvät Pepissä.

Vieraiden kielten opintojen aloitusinfo järjestetään ti 6.9. klo 16.30-18 Teams-tapaamisena.

Kurssikuulustelu, joka kattaa kaikkia kurssin neljää osa-aluetta. HYL-HYV.

Suomi

Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille. Voit ilmoittautua opintojaksolle Johdanto ranskan opintoihin joko Opintopolussa tai Jatkuvan oppimisen sivuilla. Ilmoittautuminen lopuille opintokokonaisuuden opintojaksoista tehdään opintokokonaisuuteen opiskeluoikeuden saamisen jälkeen (maksulinkit koulutussihteeriltä).

Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12 € /opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2022-2023.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot.

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä; katso yhteystiedot alla.

Tämä opintojakso on avoinna kaikille kiinnostuneille, eikä vaadi myönnettyä opiskeluoikeutta ranskan perusopintoihin.

Opintojakson hyväksytty suoritus on yksi valintamenettelyistä ranskan kielen ja kulttuurin perusopintoihin.

Opetuskieli: ranska.

Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille. Voit ilmoittautua opintojaksolle Johdanto ranskan opintoihin joko Opintopolussa (katso ilmoittautumisohjeet hakeminen-välilehdeltä) tai Jatkuvan oppimisen sivuilla. Ilmoittautumisaika 4.8. 2022 klo 9.00-30.8.2022 klo 15.00.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen hinnastoon sekä maksu-ja perumisehtoihin.

Katso ilmoittautumisohjeet.

Ilmoittautumisen jälkeen:

I Maksa opinnot. Saat sähköpostiisi maksulinkin. Maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Maksulinkki on aktiivinen 24 tuntia. Maksun jälkeen saat kaksi erillistä vahvistusviestiä, yksi ilmoittautumispalvelusta ja toinen Paytrail-palvelusta.

II Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi seitsemän päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat tämän viestin jälkeen myös yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opinto-oikeuden alkaessa.

Mikäli et saa maksulinkkiä tai muita viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, joka sisältää opintomaksun maksulinkin, jolla maksaen vahvistat ilmoittautumisen. Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi seitsemän päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Mikäli et saa viestejä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen ja opintomaksut:

Koulutussihteeri Satu Maarit Huuskonen, satu.maarit.huuskonen@uef.fi, puh. 050 473 2831.

Opintojaksoihin ja opintokokonaisuuteen liittyvät kysymykset:

Suunnittelija Krista Sutinen, krista.sutinen@uef.fi, puh. 050 564 0498.