Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo, English Academic and Professional Communication, monimuoto, kevät 2022

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
13.12.2021 - 29.7.2022
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Kielet ja viestintä
Toteutusmuoto:
Monimuoto-opetus
Hinta:
24 € (alv 0%)

Opintojaksolla harjoitellaan oman tieteenalan ja työtehtävien suullista ja kirjallista viestintää englanniksi, kartutetaan oman alan sanastoa sekä harjoitellaan ja pidetään omaan alaan liittyvä suullinen esitys. Opintojaksolla kirjoitetaan myös omaan alaan liittyvä kirjallinen työ.

Suoritustapa: Kurssia varten opiskelijan tulee varata 54 tuntia. Se suoritetaan 2 op laajuisena. Kurssilla on esim. kirjallisia yksilö- ja ryhmätehtäviä ja keskusteluita.

Toteutustapa: Monimuoto-opintoina: Aktiivinen osallistuminen opetukseen ja kurssiin kuuluvat tehtävät ja harjoitukset. Opiskelu tapahtuu verkkovälitteisesti. Aikatauluun merkityt tapaamiset ovat pakollisia. Verkkovälitteiseen osallistumiseen vaaditaan riittävät tekniset varusteet (esim. riittävän nopea
verkkoyhteys, kuulokkeet, mikrofoni ja web-kamera) ja valmiudet käyttää vaadittua tekniikkaa.

Oppimateriaali: Opettajan jakama aineisto ja verkkomateriaali.

Kirjallisuuden hankinta-/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.

Tutustu opintojaksoon ja sen aikatauluihin WebOodissa.

Katso yleinen tallenne opintojen aloittamiseen avoimessa yliopistossa (kesto n. 6 min).

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opiskelija osaa keskustella englanniksi omaan alaansa liittyvistä aiheista. Soveltaa kulttuurienvälisen viestinnän taitoja sekä englannin kielen konventioita keskusteluissa, esitelmissä ja muissa suullisissa tehtävissä. Kirjoittaa omaan alaansa liittyviä tekstejä riittävällä sujuvuudella. Valmistaa ja pitää selkeän esitelmän omaan alaansa liittyvästä aiheesta. Antaa ja vastaanottaa rakentavaa palautetta ja kehittää taitojaan annetun palautteen perusteella. Työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä sekä arvioida omaa oppimistaan.

2 opintopistettä

Max. 25 opiskelijaa.

Aika: 25.2. - 6.5.2022. Opetusajat: 25.2., 4.3., 18.3., 25.3., 1.4., 8.4., 29.4. ja 6.5.2022 klo 10-12. Läsnäolovaatimus 80 %. Tarkemmat aikataulut löytyvät WebOodista.

Opettaja: yliopisto-opettaja Hanne Lahti

Kevään 2022 opintojaksoille ilmoittautuminen Opintopolussa avautuu ke 15.12.2021 klo 9:00.

Eurooppalaisen viitekehyksen (CEFR) taso B2 (lukion A-englanti).

Jatkuva arviointi.

Kaikista seuraavista osioista on saatava hyväksytty suoritus:

1) aktiivinen osallistuminen pienryhmäopetukseen, arviointi hyl/hyv,

2) oppimistehtävät, arviointi hyl/hyv,

3) kirjallinen työ, arviointi hyl/hyv.

Hyväksytyn arvosanan vähimmäisvaatimuksena on, että opiskelija tuntee keskeisimmän opintojaksoon liittyvän sanaston ja rakenteet sekä osaa toimia tyydyttävällä tavalla useimmissa opintojakson kuvauksessa mainituissa viestintätilanteissa. Opintojakson hyväksytty suorittaminen edellyttää läsnäolovaatimusten täyttymistä ja opintojaksoon kuuluvien tehtävien tekemistä hyväksytysti annetussa aikataulussa. Opintosuoritus katsotaan keskeytyneeksi, kun opiskelija on ollut poissa sallittua enemmän tai ei ole palauttanut tehtäviä annetussa määräajassa. Tällöin opintojakso on suoritettava kokonaan uudelleen.

Suomi

Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille.  Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12 € /opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2021-2022.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä; katso yhteystiedot alla.

Ilmoittautumisen jälkeen:

I) Saat kaksi sähköpostiviestiä
1) Yhteenvedon ilmoittautumistiedoista, viestissä on linkki UEF-tunnuksen käyttöönoton ohjeistukseen ja opintojen aloitusohjeisiin, tutustuthan ohjeisiin huolellisesti!
2) Paytrailin maksuvahvistuksen.

II) Ilmoittautumista seuraavana päivänä uusi opiskelija saa yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Mikäli olet aiemmin opiskellut Itä-Suomen yliopistossa, vaihda tunnuksesi salasana opintojen aloitusohjeen mukaisesti. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opinto-oikeuden alkaessa.

Mikäli et saa viestejä, niin tarkistathan sähköpostisi roskapostin.

Yhteyshenkilöt: Suunnittelija Krista Sutinen p. 050 564 0498, krista.sutinen@uef.fi ja koulutussihteeri Helka Pukarinen p. 040 355 3934, helka.pukarinen@uef.fi

Suunnittelija

Profiilikuva: Krista Sutinen