Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Elinvoimainen organisaatio, lv. 2021-2022, verkko-opinnot

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Opetus, kasvatus ja psykologia
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Monimuoto-opetus, Itseopiskelu
Hinta:
36 € (alv 0%)

Opintojakson tavoitteena on perehtyä sekä kirjallisuudessa että käytännössä organisaation elinvoiman käsitteeseen. Opintojaksolla opiskelija arvioi kohdeorganisaation elinvoimaa, sen vahvuuksia ja kehityskohteita suhteessa organisaation elinvoiman käsitteeseen. Elinvoimaiset organisaatiot ylläpitävät yhteiskunnallista hyvinvointia ja siten elinvoiman elementtien tunnistaminen ja tiedostaminen on äärimmäisen tärkeää. Opiskelija oppii myös pohtimaan organisaation kehittämistä elinvoimaisemmaksi a) tunnistaen sen heikkoudet ja arvioiden niiden kehittämistä ja b) ennen kaikkea tunnistaen organisaation elinvoiman lähteet ja suunnitellen näiden elinvoimatekijöiden turvaamisen ja vahvistamisen.

Suoritustapa: Itsenäinen perehtyminen kirjallisuuteen ja oppimistehtävä yksilötyönä. Vaihtoehtoiset tehtävänpalautuspäivät (kts. alla).

Kirjallisuus:
Tarvainen, T. (2015). Opas organisaation elinvoimaan. Ote väitöskirjasta. Itä-Suomen yliopisto.
Lisäksi muu omavalintainen aihetta tukeva kirjallisuus esim. oppaan lähdeluettelossa mainituista lähteistä.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opiskelija oppii tunnistamaan organisaation elinvoimaisuuden osa-alueita ja oppii ymmärtämään näiden tekijöiden välisiä suhteita. Hän saa valmiuksia oman organisaation elinvoiman ja kilpailukyvyn arvioimiseen sekä hahmottaa oman organisaation elinvoimatekijät sekä kehityskohteet.

3 opintopistettä

Opinnot soveltuvat kaikille alasta kiinnostuneille ja muiden opintojen tueksi.

Ilmoittautuminen alkaa 14.12.2021 klo 9.00 ja päättyy 30.6.2022 klo 15.00.
Opintojaksokohtainen opiskeluoikeus on voimassa enintään 31.7.2022 saakka.

Opintojakson vaihtoehtoiset tehtävänpalautuspäivät kevätlukukaudella 2022: 15.1.2022, 15.2.2022, 15.3.2022, 15.4.2022, 15.5.2022, 15.6.2022 ja 31.7.2022.

Arviointi asteikolla hyväksytty/hylätty.

Suomi

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Koulutussihteeri Sari Ryynänen,  puh. 050 466 8611

Lue lisää psykologian opinnoista verkkosivuiltamme

Varaa tästä aika opinto-ohjaukseen

Itä-Suomen yliopiston Avoimen yliopiston psykologian koulutusalan nykyisille ja tuleville opiskelijoille on perustettu facebook-ryhmä, jossa voi keskustella opiskeluun liittyvistä asioista. Ryhmä on suljettu (julkaisut näkyvät vain ryhmäläisille). Mukaan ryhmään pääsee lähettämällä pyynnön.