Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Elinkeinoverotuksen erityiskysymyksiä, lv. 2021-2022

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Sosiaali- ja terveysala, Juridiikka ja yhteiskunta
Toteutusmuoto:
Itseopiskelu
Hinta:
72 € (alv 0%)

Elinkeinoverotuksen erityiskysymykset.

Suoritustavat
Vapaaehtoiset luennot (4h). Omatoiminen perehtyminen kirjallisuuteen ja oppimateriaaliin, tenttiminen verkkotenttinä. Tarkemmat ohjeet tentin suorituksesta kerrotaan Moodle-kurssisivuilla.

Toteutustavat
Opintojaksolla on käytössä Moodle-alusta: https://moodle.uef.fi/course/view.php?id=15030 Kurssiavain on erityiselinkeino2017.

Opintojakso vastaa sisällöltään aiempaa opintojaksoa 5311212 Elinkeinoverotuksen erityiskysymyksiä 6 op.

Tarkemmat tiedot oppimateriaaleista ja suorittamisen aikataulut löydät Pepistä opintojakson tiedoista

Opintojaksolle tulee ilmoittautua erikseen sekä Opintopolussa, että Pepissä. Opintopolussa ilmoittaudut opiskelijaksi ja hankit itsellesi opiskeluoikeuden AVOIN YO-toteutukseen, Pepissä ilmoittaudut opetukseen sekä tentteihin. Tarkempia ohjeita Peppi-ilmoittautumiseen on opintojen aloitusmoodlessa Oikeustieteiden opinnot, Itä-Suomen avoin yliopisto.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opiskelija

- tuntee yksityiskohtaisesti elinkeinoverotuksen erityiskysymyksiä ja niitä koskevan lainsäädännön
- osaa ratkaista itsenäisesti haastavia elinkeinoverotuksen juridisia kysymyksiä.
- osaa käyttää asiaan liittyviä oikeuslähteitä sujuvasti perusteluissa

5 opintopistettä

Luennot tammikuu. Tenttimahdollisuuksia on neljä kertaa lukuvuodessa.

Kurssi edellyttää Elinkeinoverotuksen perusteet (5311206) -kurssin sisällön hyvää hallintaa.

Tentti 0-5

Suomi

Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille, tarkemmat ohjeet löydät Hakeminen-välilehdeltä. Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2021-2022.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Koulutusihteeri Riitta Laasonen, riitta.laasonen(at)uef.fi, puh. 050 466 8522