Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Ehkäisevä terveydenhuolto

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Sosiaali- ja terveysala, Ravitsemus ja lääkeala
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Lähiopetus, Itseopiskelu
Hinta:
60 € (alv 0%)

Sisältö: Ehkäisevä lääketiede, ehkäisevän sosiaali- ja terveyspolitiikan strategia, terveyserot.

Suoritustavat: Verkkotentti, oppimispäiväkirja, osallistuminen verkko-opetukseen. HUOM! Opintojakson Moodle-ympäristöön tulee kirjautua heti jakson alkaessa.

Toteutustavat: Ryhmätyöskentely (lukupiiri), itsenäinen työskentely, verkkotyöskentely 100 %

Oppimateriaali: Ilmoitetaan opintojakson alussa. Mahdolliset kirjallisuuden hankinta-/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opiskelija osaa muodostaa kokonaiskuvan ehkäisevästä lääketieteestä ja ehkäisevästä sosiaali- ja terveyspolitiikan strategiasta ja sen toteutuksesta; osaa analysoida ehkäisevää terveydenhuoltoa kansallisesti ja kansainvälisesti, ymmärtää terveyserojen syitä ja osaa käydä teemaan liittyvää asiantuntijakeskustelua.

5 opintopistettä

Opintojakso soveltuu hyvin sosiaali- ja terveyspalveluissa tai terveyden edistämisen parissa työskenteleville tai alalle suuntautuville sekä asiasta kiinnostuneille.

12.1.-29.4.2022.

Ilmoittautuminen ajalla 15.12.2021-20.12.2021.
Opinnoissa on aikataulutettuja tehtäviä. Tarkempia tietoja toteutuksesta annetaan opintojakson oppimisympäristössä. Opintojakson Moodleen tulee kirjautua heti jakson alkaessa.

Suoritukset arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty.

Suomi

Opintojaksojen hinta on 12 € /opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2021-2022.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Ilmoittautuminen, opintomaksu ja opinto-oikeus | Itä-Suomen yliopisto (uef.fi)

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä; katso yhteystiedot alla.

Koulutussihteeri Jonna Issakainen, jonna.issakainen@uef.fi, +358 50 5651760.