Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Avoin yo: Digiajan työtaidot ja välineet, lv. 2020-2021, verkko-opinnot

smart for good
Päivämäärä:
31.8.2020 -
Ilmoittautumisaika:
5.1.2021 - 30.6.2021
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Opetus, kasvatus ja psykologia
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Monimuoto-opetus, Itseopiskelu
Hinta:
48 €

HUOM! Opintojakso ei ole tarjolla tällä hetkellä. Seuraava toteutusajankohta on vielä avoin.

Sisältö: Opintojaksolla syvennetään digitalisoituvan työelämän ymmärrystä ja kehitetään digiajan työelämässä tarvittavaa osaamista. Opinnoissa tutustutaan uudistuvan työn muotoihin, sen työtapoihin ja -välineisiin sekä tarkastellaan digitalisoituvan työelämän psykologi-sia vaikutuksia yksilöihin ja organisaatioihin.

Opetus ja suoritustavat: Opiskelija perehtyy kirjallisuuteen ja muuhun oheismateriaaliin. Hän tuottaa valitsemaansa aiheeseen liittyvän oppimistehtävän, joka koostuu esseestä ja monimediaisesta tiivistelmästä.

Oppimateriaali: 1)Derks, D. & Bakker, A. (2013). The psychology of digital media at work. 2) Chmiel, N., Fraccaroli, F. T. & Sverke, M. (2017). An introduction to work and organizational psychology: An international perspective. Third edition, kappaleet 6, 7, 20.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opiskelija osaa arvioida, miten digitalisaatio muuttaa työtä, työtapoja ja -välineitä ja millaista osaamista se edellyttää. Hän osaa hyödyntää digiajan työtapoja verkosto- ja virtuaalityössä. Hän osaa analysoida digitalisaation psykologisia vaikutuksia työelämään.

4 opintopistettä

Opinnot tukevat monenlaisia työtehtäviä. Ne sopivat kaikille alasta kiinnostuneille ja muiden opintojen tueksi.

Ajankohta: Ajasta ja paikkakunnasta riippumatonta verkko-opiskelua. Ei tarjolla lv. 2020-2021.

Tarjontatieto: Opinnot tarjolla avoimen yliopiston opintoina sekä työ-ja organisaatiopsykologian sivuaineopiskelijoille.

Opiskelija on suorittanut työ- ja organisaatiopsykologian perusopintojen opintojakson Digiajan työelämä (3 op) tai muuten hankkinut vastaavan osaamisen.

Arviointi asteikolla hyväksytty/hylätty

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen maksuihin Opinto-oikeus ja maksuehdot

Hintaetu Itä-Suomen yliopistosta, Joensuun yliopistosta tai Kuopion yliopistosta valmistuneille vuonna 2020, lue lisää hintaedusta.

Ilmoittaudu opintoihin sivun oikeassa laidassa olevan ”Täytä hakulomake” -linkin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat kaksi sähköpostia: 1) Yhteenvedon ilmoittautumistiedoista, jossa on linkki tunnuksen käyttöönoton ohjeistukseen ja opintojen aloitusohjeisiin. Mikäli et saa vahvistusta, niin tarkistathan sähköpostisi roskapostin 2) Paytrail maksuvahvistuksen.

Koulutussihteeri Sari Ryynänen, puh. 0294 457 053
Suunnittelija Leila Peiponen, puh. 0294 457 060