Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Digiajan työelämä, lv. 2020-2021, verkko-opinnot

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
5.1.2021 - 30.6.2021
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Opetus, kasvatus ja psykologia
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Monimuoto-opetus, Itseopiskelu
Hinta:
36 €

HUOM! Opintojakso ei ole tarjolla tällä hetkellä. Seuraava toteutusajankohta on vielä avoin.

Opintojaksolla pohditaan sitä, miten digitalisaatio muuttaa työelämää sekä millaista osaamista ja työelämätaitoja silloin tarvitaan. Opinnoissa tarkastellaan käytännön esimerkkien avulla työnmuutosta. Jaksolla harjoitellaan yhdessä digitalisoituvan työelämän taitoja ja välineitä tuottamalla monimediaisia sisältöjä. Tuotokset kootaan yhteen, yhteiseen digitaaliseen työympäristöön, jossa ne vertaisarvioidaan.

Opetus ja suoritustavat: Opiskelija perehtyy kirjallisuuteen ja muuhun ajankohtaiseen oppimateriaaliin sekä suorittaa teemoihin liittyviä oppimistehtäviä yksilö- ja ryhmätehtävinä verkossa sekä osallistuu aktiivisesti verkkokeskusteluun.

Oppimateriaali: Opettajan myöhemmin ilmoittama materiaali

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opiskelija perehtyy työelämän digitalisoitumiseen ilmiönä ja osaa selittää digitalisaation vaikutuksia työhön ja työorganisaatioihin. Hän tutustuu sosiaalisen median ammatilliseen käyttöön ja osaa hyödyntää sosiaalista mediaa omassa työssä, oman osaamisen näkyväksi tekemisessä ja oman verkkoidentiteetin rakentamisessa. Lisäksi hän osaa tuottaa monimediaisia digitaalisia sisältöjä.

3 opintopistettä

Opinnot soveltuvat kaikille alasta kiinnostuneille ja muiden opintojen tueksi.

Opintojakso sisältyy myös Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston osaamiskokonaisuuteen Henkilöstötyön orientoivat opinnot (30 op)

Ei tarjolla lv. 2020-2021.
Tarjontatieto: Opinnot tarjolla avoimen yliopiston opintoina sekä työ- ja organisaatiopsykologian sivuaineopiskelijoille.

Arviointi asteikolla hyväksytty/hylätty.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen maksuihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot

Hintaetu Itä-Suomen yliopistosta, Joensuun yliopistosta tai Kuopion yliopistosta valmistuneille vuonna 2020, lue lisää hintaedusta.

Ilmoittaudu opintoihin sivun oikeassa laidassa olevan ”Täytä hakulomake” -linkin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat kaksi sähköpostia: 1) Yhteenvedon ilmoittautumistiedoista, jossa on linkki tunnuksen käyttöönoton ohjeistukseen ja opintojen aloitusohjeisiin. Mikäli et saa vahvistusta, niin tarkistathan sähköpostisi roskapostin 2) Paytrail maksuvahvistuksen.

Koulutussihteeri Sari Ryynänen, puh. 0294 457 053
Suunnittelija Leila Peiponen, puh. 0294 457 060