Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Avoin yo: Basic Concepts of Criminal Law, lv. 2020-2021

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
4.1.2021 - 30.6.2021
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Sosiaali- ja terveysala, Juridiikka ja yhteiskunta
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Itseopiskelu
Hinta:
60 €

Katso opintojakson osaamistavoitteet, sisältö, suoritustapa, oppimateriaalit ja vaihtoehtoiset suoritusajankohdat opintotietojärjestelmästä Weboodista tästä linkistä. Kevätlukukauden viimeinen verkkotentti on 7.5.2021, johon ilmoittautuminen Weboodissa päättyy 27.04.21 klo 23.59. Tämän jälkeen verkkotenttiin/opintojaksolle ei voi enää ilmoittautua.

ILMOITTAUTUMINEN AVOIMEN YLIOPISTON OPISKELIJAKSI

1)    Tarkista opintojakson suorittamisen aikataulut ennen ilmoittautumista.
2)    Tee ilmoittautuminen sivun oikeassa laidassa olevan ”Täytä hakulomake” linkin kautta. Linkki ohjautuu ILPA-järjestelmään, jossa opintokohde on jo valmiiksi haettuna ja voit jatkaa tunnistautumaan.
3)    Ilmoittautumisen jälkeen saat kaksi sähköpostia: 1) Yhteenvedon ilmoittautumistiedoista, jossa on linkki tunnuksen käyttöönoton ohjeistukseen ja opintojen aloitusohjeisiin. Mikäli et saa vahvistusta, niin tarkistathan sähköpostisi roskapostin sekä 2) Paytrail maksuvahvistuksen
4)    Huomio, että uef-tunnukset ovat käyttövalmiina noin vuorokauden kuluttua opiskelijaksi ilmoittautumisesta, joten älä jätä ilmoittautumista viime tippaan, jos esim. jonkun opintojakson opetukseen/tenttiin ilmoittautuminen on päättymässä Weboodissa tiettynä päivänä.
5)    Ilmoittautuminen lukuvuoden 2020-2021 avoimeen yliopisto-opetukseen:
syyslukukausi: 5.8.2020 klo 9:00-11.12.2020 klo 15:00
kevätlukukausi: 4.1.2021 klo 9:00-30.6.2021 klo 15:00
HUOM! opintojaksokohtaiset suoritusajankohdat vaikuttavat myös ilmoittautumisaikoihin/ilmoittautumisen päättymiseen niin ilmoittautumisjärjestelmässä (ILPA) kuin Weboodissa.

Jatkuva oppiminen verkkosivut
5 opintopistettä

Suoritukset arvioidaan asteikolla 0–5.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen hinnastoon sekä maksu-ja perumisehtoihin.

Suunnittelija

Profiilikuva: Seija Tuominen