Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Avoin yo: Asiakas- ja potilasturvallisuuden johtaminen, kevät 2021

smart for good
Päivämäärä:
- 2.5.2021
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Sosiaali- ja terveysala, Ravitsemus ja lääkeala, Juridiikka ja yhteiskunta
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus
Hinta:
60 €

Rakenteet, strategiat ja organisaatiot sekä vaikuttavuus. Laadukkaan ja turvallisen toimintakulttuurin johtaminen tietoon perustuen. Verkostotyöskentely ja verkostojen johtaminen. Itsensä johtaminen ja työn kehittäminen.

Suoritustapa: Verkko-opinnot.

Verkko-opinnot ovat suoritettavissa kokonaisuudessaan etäopintoina. Opintojaksolla on aikataulutettua työskentelyä Moodlessa.
Opinnot on suunniteltu suoritettavaksi työn ohessa.

Mahdolliset kirjallisuuden hankinta-/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa:

• määritellä kokonaiskuvan asiakas- ja potilasturvallisuuden johtamisesta
  • ymmärtää tiedon käytön merkityksen osana turvallisen ja laadukkaan toimintakulttuurin rakentamista
  • tunnistaa verkostojen johtamisen osana laadukasta sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja siihen liittyvät johtamisen haasteet
  • ymmärtää strategisen ja henkilöstöjohtamisen merkityksen osana asiakas- ja potilasturvallisuutta.

5 opintopistettä

Opinnot soveltuvat erinomaisesti asiakas- ja potilasturvallisuuden parissa työskenteleville ammattiryhmille, kuten sairaanhoitajille, lääkäreille, sosiaalityöntekijöille, hammaslääketieteen ja hammashoidon ammattilaisille, farmaseuteille ja proviisoreille, oikeustieteen toimijoille, asiakas- ja potilasturvallisuudesta vastaaville, yksiköiden johtajille, sekä kaikille asiakas- ja potilasturvallisuudesta kiinnostuneille. Opinnot soveltuvat ammatillisen osaamisen täydentämiseen tai osaksi tutkintoa muun muassa sosiaali- ja terveysalojen opiskelijoille.

Opintojakson toteutus: 15.3.-2.5.2021.
Opintojaksolle ilmoittautuminen Opintopolussa ajalla 5.1.-7.3.2021.
Opintojaksolle tulee lisäksi ilmoittautua WebOodissa 8.3.2021 mennessä.

Opintojakso arvioidaan asteikolla 0-5.

Suomi

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen hinnastoon sekä maksu- ja perumisehtoihin. Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä (yhteystiedot alla).

Hintaetu Itä-Suomen yliopistosta, Joensuun yliopistosta tai Kuopion yliopistosta valmistuneille vuonna 2020, lue lisää hintaedusta.

Lisätietoja: Koulutussihteeri Sanna Nissinen, sanna.nissinen(at)uef.fi, puh. 0294 457 023.