Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Arvonlisäverotuksen perusteet, lv. 2020-2021

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Lähiopetus, Itseopiskelu
Hinta:
60 €

Katso opintojakson osaamistavoitteet, sisältö, suoritustapa, oppimateriaalit ja suoritusajankohdat opintotietojärjestelmästä Weboodista tästä linkistä. Kevätlukukauden viimeinen verkkotenttikerta on 4.6.2021, johon ilmoittutuminen Weboodissa päättyy 25.05.21 klo 23.59. Tämän jälkeen verkkotenttiin/opintojaksolle ei voi enää ilmoittautua. Tentti suoritetaan tehtävillä, jotka lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla. Tehtävien tekoon on aikaa 2 h, klo 12-14.

• JOENSUUN KAMPUKSEN OPETUKSEEN OSALLISTUMINEN Opiskelija voi halutessaan osallistua Joensuun kampuksen perusopetukseen päiväaikaan, joissakin opintojaksoissa on myös verkkoluentoja etäopiskelun tueksi.
  • OPETUKSEEN JA TENTTEIHIN ILMOITTAUTUMINEN Joensuun kampuksen opetukseen, yleisiin tentteihin/verkkotentteihin/etätentteihin/seminaareihin ja tehtävänpalautukseen ilmoittaudutaan sähköisesti WebOodissa. Tentteihin ilmoittautuminen päättyy 10 päivää aikaisemmin ennen tenttiä, seminaareihin yleensä 2 viikkoa ennen opetuksen alkua.

• ETÄTENTTIJÄRJESTELYT Etätenttiminen on mahdollista, kunhan tentti on samaan aikaan kuin Joensuussa ja valvotuissa olosuhteissa jossain paikallisessa oppilaitoksessa. Oikeustieteiden laitoksen etäopiskeluun ja etätenttimiseen liittyvät ohjeet. Maksuton tentinvalvonta on myös Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella.

ILMOITTAUTUMINEN AVOIMEN YLIOPISTON OPISKELIJAKSI

1)    Tarkista opintojakson suorittamisen aikataulut ennen ilmoittautumista.
2)    Tee ilmoittautuminen sivun oikeassa laidassa olevan ”Täytä hakulomake” linkin kautta. Linkki ohjautuu ILPA-järjestelmään, jossa opintokohde on jo valmiiksi haettuna ja voit jatkaa tunnistautumaan.
3)    Ilmoittautumisen jälkeen saat kaksi sähköpostia: 1) Yhteenvedon ilmoittautumistiedoista, jossa on linkki tunnuksen käyttöönoton ohjeistukseen ja opintojen aloitusohjeisiin. Mikäli et saa vahvistusta, niin tarkistathan sähköpostisi roskapostin sekä 2) Paytrail maksuvahvistuksen
4)    Huomio, että uef-tunnukset ovat käyttövalmiina noin vuorokauden kuluttua opiskelijaksi ilmoittautumisesta, joten älä jätä ilmoittautumista viime tippaan, jos esim. jonkun opintojakson opetukseen/tenttiin ilmoittautuminen on päättymässä Weboodissa tiettynä päivänä.
5)    Ilmoittautuminen lukuvuoden 2020-2021 avoimeen yliopisto-opetukseen:
syyslukukausi: 5.8.2020 klo 9:00-11.12.2020 klo 15:00
kevätlukukausi: 4.1.2021 klo 9:00-30.6.2021 klo 15:00
HUOM! opintojaksokohtaiset suoritusajankohdat vaikuttavat myös ilmoittautumisaikoihin/ilmoittautumisen päättymiseen niin ilmoittautumisjärjestelmässä (ILPA) kuin Weboodissa.

Jatkuva oppiminen verkkosivut
5 opintopistettä

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen maksuihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot

Suunnittelija