Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Arvonlisäverotuksen erityiskysymyksiä, lv. 2021-2022

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Sosiaali- ja terveysala, Oikeustieteet ja yhteiskunta
Toteutusmuoto:
Itseopiskelu
Hinta:
96 € (alv 0%)

Arvonlisäverotuksen erityiskysymykset, kuten ulkomaankaupan ja kiinteistöjen arvonlisäverotus sekä eräät muut arvonlisäverokysymykset.

Suoritustavat
Luennot (10 t, vapaaehtoiset). Omatoiminen perehtyminen kirjallisuuteen ja säädöksiin. Oppimateriaalin tenttiminen yleisenä tenttipäivänä.

Tarkemmat tiedot oppimateriaaleista ja suorittamisen aikataulut löydät Pepistä opintojakson tiedoista.

Opintojaksolle tulee ilmoittautua erikseen sekä Opintopolussa, että Pepissä. Opintopolussa ilmoittaudut opiskelijaksi ja hankit itsellesi opiskeluoikeuden AVOIN YO-toteutukseen, Pepissä ilmoittaudut opetukseen sekä tentteihin. Tarkempia ohjeita Peppi-ilmoittautumiseen on opintojen aloitusmoodlessa Oikeustieteiden opinnot, Itä-Suomen avoin yliopisto.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Perehtyä arvonlisäverotuksen erityisosa-alueisiin.

8 opintopistettä

Luennot keväällä 2022. Tentti 4 kertaa vuodessa. Joensuun kampuksen opetukseen, yleisiin tentteihin/verkkotentteihin/etätentteihin ja tehtävänpalautukseen ilmoittaudutaan sähköisesti Pepissä kevätlukukaudella 2022. Tentteihin ilmoittautuminen päättyy 10 päivää aikaisemmin ennen tenttiä, seminaareihin 2 viikkoa ennen opetuksen alkua.

Suositellaan käytäväksi kurssin Arvonlisäverotuksen perusteet jälkeen.

Tentti 0-5.

Suomi

Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille, tarkemmat ohjeet löydät Hakeminen-välilehdeltä. Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2021-2022.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Koulutusihteeri Riitta Laasonen, riitta.laasonen(at)uef.fi, puh. 050 466 8522