Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Arvonlisäverotuksen erityiskysymyksiä, lv. 2021-2022

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Sosiaali- ja terveysala, Juridiikka ja yhteiskunta
Toteutusmuoto:
Itseopiskelu
Hinta:
96 € (alv 0%)

Arvonlisäverotuksen erityiskysymykset, kuten ulkomaankaupan ja kiinteistöjen arvonlisäverotus sekä eräät muut arvonlisäverokysymykset.

Suoritustavat
Luennot (10 t, vapaaehtoiset). Omatoiminen perehtyminen kirjallisuuteen ja säädöksiin. Oppimateriaalin tenttiminen yleisenä tenttipäivänä.

Tarkemmat tiedot oppimateriaaleista ja suorittamisen aikataulut löydät opintotietojärjestelmästä Weboodista opintojakson tiedoista. Joensuun kampuksen opetukseen, yleisiin tentteihin/verkkotentteihin/etätentteihin ja tehtävänpalautukseen ilmoittaudutaan sähköisesti WebOodissa. Tentteihin ilmoittautuminen päättyy 10 päivää aikaisemmin ennen tenttiä, seminaareihin 2 viikkoa ennen opetuksen alkua.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Perehtyä arvonlisäverotuksen erityisosa-alueisiin.

8 opintopistettä

Luennot keväällä 2022. Tentti 4 kertaa vuodessa.

Suositellaan käytäväksi kurssin Arvonlisäverotuksen perusteet jälkeen.

Tentti 0-5.

Suomi

Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12€ / opintopiste. Nämä hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2021-2022. https://www.uef.fi/fi/ilmoittautuminen-opintomaksu-ja-opinto-oikeus

Koulutusihteeri Riitta Laasonen, riitta.laasonen(at)uef.fi, puh. 050 466 8522

Ilmoittautumisen vaiheet:

1) Tarkista opintojen suorittamisen aikataulut ennen ilmoittautumista.
2) Tee ilmoittautuminen sivun oikeassa laidassa olevan ”Täytä hakulomake” linkin kautta. Linkki ohjautuu ILPA-järjestelmään, jossa opintokohde on jo valmiiksi haettuna ja voit jatkaa tunnistautumaan.
3) Ilmoittautumisen jälkeen saat kaksi sähköpostia: 1) Yhteenvedon ilmoittautumistiedoista, jossa on linkki tunnuksen käyttöönoton ohjeistukseen ja opintojen aloitusohjeisiin. Mikäli et saa vahvistusta, niin tarkistathan sähköpostisi roskapostin 2) Paytrail maksuvahvistuksen
4) Huomio, että uef-tunnukset ovat käyttövalmiina noin vuorokauden kuluttua opiskelijaksi ilmoittautumisesta, joten älä jätä ilmoittautumista viime tippaan, jos esim. jonkun opintojakson opetukseen/tenttiin ilmoittautuminen on päättymässä Weboodissa tiettynä päivänä.
5) Ilmoittautuminen lukuvuoden 2021-2022 avoimeen yliopisto-opetukseen:
syyslukukausi: 4.8.2021 klo 9:00-25.10.2021 klo 15:00 (ilmoittautuminen kiinni marraskuun ajan johtuen järjestelmämuutoksista)
kevätlukukausi: 13.12.2021 klo 9:00-29.7.2022 klo 15:00 (kevään ilmoittautumisessa jo uusi Peppi-järjestelmä käytössä)