Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Arvonlisäverotuksen erityiskysymyksiä, lv. 2020-2021

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
4.1.2021 - 30.6.2021
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Sosiaali- ja terveysala, Juridiikka ja yhteiskunta
Toteutusmuoto:
Itseopiskelu
Hinta:
96 €

Katso opintojakson osaamistavoitteet, sisältö, suoritustapa, oppimateriaalit ja vaihtoehtoiset suoritusajankohdat opintotietojärjestelmästä Weboodista tästä linkistä. Kevätlukukauden viimeinen verkkotentti on 21.5.2021, johon ilmoittautuminen Weboodissa päättyy 11.05.21 klo 23.59. Tämän jälkeen verkkotenttiin/opintojaksolle ei voi enää ilmoittautua. Verkkotentti suoritetaan tehtävillä, jotka lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla. Tehtävien tekoon on aikaa 2 h, klo 12-14.

• OPINTO-OIKEUSAIKA yksittäissä opintojaksoissa on 2 lukukautta alkaen ilmoittautumislukukauden alusta (1.8 tai 1.1).

• OPETUKSEEN JA TENTTEIHIN ILMOITTAUTUMINEN Joensuun kampuksen opetukseen, yleisiin tentteihin/verkkotentteihin/etätentteihin ja tehtävänpalautukseen ilmoittaudutaan sähköisesti WebOodissa 10 päivää aikaisemmin, seminaareihin yleensä 2 viikkoa ennen opetuksen alkua.

• ETÄTENTTIJÄRJESTELYT Etätenttiminen on mahdollista, kunhan tentti on samaan aikaan kuin Joensuussa ja valvotuissa olosuhteissa jossain paikallisessa oppilaitoksessa. Maksuton tentinvalvonta on myös Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella. Verkkotentit eivät vaadi valvontaa, vaan ne tehdään sähköisessä oppimisympäristössä joko digikampuksessa tai uefmoodlessa.

ILMOITTAUTUMINEN AVOIMEN YLIOPISTON OPISKELIJAKSI

1)    Tarkista opintojakson suorittamisen aikataulut ennen ilmoittautumista.
2)    Tee ilmoittautuminen sivun oikeassa laidassa olevan ”Täytä hakulomake” linkin kautta. Linkki ohjautuu ILPA-järjestelmään, jossa opintokohde on jo valmiiksi haettuna ja voit jatkaa tunnistautumaan.
3)    Ilmoittautumisen jälkeen saat kaksi sähköpostia: 1) Yhteenvedon ilmoittautumistiedoista, jossa on linkki tunnuksen käyttöönoton ohjeistukseen ja opintojen aloitusohjeisiin. Mikäli et saa vahvistusta, niin tarkistathan sähköpostisi roskapostin sekä 2) Paytrail maksuvahvistuksen
4)    Huomio, että uef-tunnukset ovat käyttövalmiina noin vuorokauden kuluttua opiskelijaksi ilmoittautumisesta, joten älä jätä ilmoittautumista viime tippaan, jos esim. jonkun opintojakson opetukseen/tenttiin ilmoittautuminen on päättymässä Weboodissa tiettynä päivänä.
5)    Ilmoittautuminen lukuvuoden 2020-2021 avoimeen yliopisto-opetukseen:
syyslukukausi: 5.8.2020 klo 9:00-11.12.2020 klo 15:00
kevätlukukausi: 4.1.2021 klo 9:00-30.6.2021 klo 15:00
HUOM! opintojaksokohtaiset suoritusajankohdat vaikuttavat myös ilmoittautumisaikoihin/ilmoittautumisen päättymiseen niin ilmoittautumisjärjestelmässä (ILPA) kuin Weboodissa.

Jatkuva oppiminen verkkosivut
8 opintopistettä

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen hinnastoon sekä maksu-ja perumisehtoihin.

Suunnittelija

Profiilikuva: Seija Tuominen