Hyppää pääsisältöön

Sähkökatkoihin varautuminen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Avoin yo: Antirasismin perusteet, osio 1, lv. 2022-2023, verkko-opinnot

smart for good
Päivämäärä:
-
Ilmoittautumisaika:
-
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Sosiaali- ja terveysala, Juridiikka ja yhteiskunta
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Itseopiskelu
Hinta:
12 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Antirasismin perusteet, osio 1 (1 op) koostuu johdantojaksosta, jonka suoritettuaan opiskelija on perehtynyt rasismiin ja antirasismiin osana globaalia maailmanjärjestystä sekä osaa tunnistaa niiden ilmenemistä omassa elinympäristössään.

Suoritustavat

Opintojakso on toteutukseltaan MOOC-tyyppinen kaikille avoin verkkokurssi, joka suoritetaan tekemällä DigiCampus.fi -oppimisympäristöön laaditut oppimistehtävät.

Mikäli haluat opintojakson suorituksesta virallisen suoritusmerkinnän opintorekisteriin, sinun tulee ilmoittautua opintojaksolle Opintopolussa.

Huom! Antirasismin perusteet on jaettu kahteen osioon: 5514134A Antirasismin perusteet, osio 1, 1 op ja 5514134B Antirasismin perusteet, osio 2, 4 op, jotka ovat yhteensä 5 op. Osiot voi suorittaa yhdessä (1 op + 4 op) tai erikseen.

Opintojakson suoritettuaan opiskelija on perehtynyt rasismiin, rodullistamiseen ja antirasismiin kriittisen yhteiskuntatieteellisen ajattelun näkökulmista.

1 opintopistettä

Opintojakson voi suorittaa:

Syyslykukaudella 2022: 1.10-30.11.2022, ilmoittautuminen 9.8.2022 klo 9.00 – 20.11.2022 klo 23:59.

Kevätlukukaudella 2023: 1.2.-15.5.2023, ilmoittautuminen 13.12.2022 09.00 - 26.03.2023 23:59. HUOM! Suoritusaikaa pidennetty!

 

Suoritukset arvioidaan asteikolla 0–5. Tarkemmat arviointikriteerit julkaistaan Moodlessa ja koulutusalan opinto-oppaan yleisteksteissä.

 

 

Suomi

Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille. Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2022-2023.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opiskeluoikeusaika määräytyy opetussuunnitelman mukaisesti kattaen opetuksen ja tentit. Jos opintojakson opetukseen voi ilmoittautua jatkuvasti, opiskeluoikeusaika on 1.8. - 30.7.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.  

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

 

 

Ilmoittautumisohje:

Opintoihin voi ilmoittautua joko Opintopolku.fi -palvelussa tai UEF:n oman Koulutushaun kautta. Nämä ohjeet näkyvät molemmilla sivustoilla. Noudata ilmoittautumisohjetta sen mukaisesti, oletko ilmoittautumassa Opintopolun vai Koulutushaun kautta.

I Ilmoittautumaan pääset sivun oikeassa laidassa olevasta "Täytä hakulomake"-linkistä (Opintopolku) tai ”Ilmoittaudu” -laatikosta (Koulutushaku). Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä ostoskoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan. 

Ilmoittautumisen jälkeen:

II Maksa opinnot. Saat sähköpostiisi maksulinkin. Maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Maksulinkki on aktiivinen 24 tuntia. Maksun jälkeen saat kaksi erillistä vahvistusviestiä, yksi ilmoittautumispalvelusta ja toinen Paytrail-palvelusta.

III Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi seitsemän päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat tämän viestin jälkeen myös yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opinto-oikeuden alkaessa.

Mikäli et saa maksulinkkiä tai muita viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio. 

IV Ilmoittautumispalvelun lähettämä automaattinen viesti sisältää myös linkin opintojen aloitusohjeisiin. Tutustu ohjeisiin huolellisesti.  

 

Vuoden 2023 alusta ilmoittautuminen tapahtuu uudessa Opintopolussa.

 

Ilmoittautuminen, opintomaksut, opiskeluoikeudet ja todistukset:

Koulutussihteeri Maarit Kankaanpää, maarit.kankaanpaa@uef.fi, puh. 050 452 3886.

Opintojaksoihin ja opintokokonaisuuteen liittyvät kysymykset:

Suunnittelija Veera Kiiski, veera.kiiski@uef.fi, puh. 050 527 5907.