Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Antirasismin perusteet, osio 1, lv. 2021-2022, verkko-opinnot

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Sosiaali- ja terveysala, Juridiikka ja yhteiskunta
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Itseopiskelu
Hinta:
12 €

Opintojakso koostuu johdanto-osiosta sekä kolmesta temaattisesta kokonaisuudesta alustusteksteineen, oheislukemistoineen ja niiden pohjalta laadittuine tehtävänantoineen.

Opintojakso on toteutukseltaan MOOC-tyyppinen kaikille avoin verkkokurssi, joka suoritetaan tekemällä DigiCampus.fi -oppimisympäristöön laaditut oppimistehtävät.

Mikäli haluat opintojakson suorituksesta virallisen suoritusmerkinnän opintorekisteriin, sinun tulee ilmoittautua opintojaksolle tai sinulla tulee olla voimassa sosiologian perusopintojen opinto-oikeus.

Huom! Antirasismin perusteet on jaettu kahteen osioon: 5514134A Antirasismin perusteet, osio 1, 1 op ja 5514134B Antirasismin perusteet, osio 2, 4 op, jotka ovat yhteensä 5 op. Osiot voi suorittaa yhdessä (1 op + 4 op) tai erikseen.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opintojakson suoritettuaan opiskelija on perehtynyt rasismiin, rodullistamiseen ja antirasismiin kriittisen yhteiskuntatieteellisen ajattelun näkökulmista.

1 opintopistettä

Syyslukukaudella alkavaan opetukseen ilmoittautuminen Opintopolussa: 5.8.2021 klo 9.00 - 25.10.2021 klo 15.00.

Toistaiseksi opintojakso on jatkuvasti suoritettavissa. Sen voi aloittaa ja päättää mihin lukukauden aikaan tahansa.

Huomioithan, että opintojakso tulee olla suoritettuna 30.6.2022 mennessä!

Tarkemmat tiedot ks. Antirasismin perusteet 5 op

Suoritukset arvioidaan asteikolla 0–5. Tarkemmat arviointikriteerit julkaistaan Moodlessa ja koulutusalan opinto-oppaan yleisteksteissä.

Suomi

Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille. Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2021-2022.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot.

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.

Koulutussihteeri Maarit Kankaanpää, maarit.kankaanpaa@uef.fi, p. 050 452 3886.

Suunnittelija

Profiilikuva: Päivi Puustjärvi-Soininen