Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Avoin yo: Antirasismin perusteet, lv. 2020-2021, verkko-opinnot

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Sosiaali- ja terveysala, Juridiikka ja yhteiskunta
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Itseopiskelu
Hinta:
60 €

Opintojakso koostuu johdanto-osiosta sekä kolmesta temaattisesta kokonaisuudesta alustusteksteineen, oheislukemistoineen ja niiden pohjalta laadittuine tehtävänantoineen.

Opintojakso on toteutukseltaan MOOC-tyyppinen kaikille avoin verkkokurssi, joka suoritetaan tekemällä DigiCampus.fi -oppimisympäristöön laaditut oppimistehtävät.

Mikäli haluat opintojakson suorituksesta virallisen suoritusmerkinnän opintorekisteriin, sinun tulee ilmoittautua opintojaksolle tai sinulla tulee olla voimassa sosiologian perusopintojen opinto-oikeus.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opintojakson suoritettuaan opiskelija on perehtynyt rasismiin, rodullistamiseen ja antirasismiin kriittisen yhteiskuntatieteellisen ajattelun näkökulmista.

5 opintopistettä

Toistaiseksi opintojakso on jatkuvasti suoritettavissa. Sen voi aloittaa ja päättää mihin lukukauden aikaan tahansa.

Huomioithan, että opintojakso tulee olla suoritettuna 30.6.2021 mennessä!

Tarkemmat tiedot ks. Antirasismin perusteet 5 op

Suoritukset arvioidaan asteikolla 0–5.

Suomi

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen maksuihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä, katso lisätiedot alla.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.

Hintaetu Itä-Suomen yliopistosta, Joensuun yliopistosta tai Kuopion yliopistosta valmistuneille vuonna 2020, lue lisää hintaedusta

Koulutussihteeri Maarit Kankaanpää, maarit.kankaanpaa@uef.fi, p. 0294 457034.

Tee ilmoittautuminen sivun oikeassa laidassa olevan ”Täytä hakulomake” linkin kautta. Linkki ohjautuu ILPA-järjestelmään, jossa opintokohde on jo valmiiksi haettuna ja voit jatkaa tunnistautumaan.

Ilmoittautumisen jälkeen saat kaksi sähköpostia: 1) Yhteenvedon ilmoittautumistiedoista, jossa on linkki tunnuksen käyttöönoton ohjeistukseen ja opintojen aloitusohjeisiin. Mikäli et saa vahvistusta, niin tarkistathan sähköpostisi roskapostin 2) Paytrailin maksuvahvistuksen.

Suunnittelija

Profiilikuva: Päivi Puustjärvi-Soininen