Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Alaisen ja esimiehen työyhteisötaidot, lv. 2021-2022, verkko-opinnot

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Opetus, kasvatus ja psykologia
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Monimuoto-opetus, Itseopiskelu
Hinta:
24 € (alv 0%)

Opintojaksolla käsitellään työyhteisötaitoja, niiden tunnistamista ja ymmärtämisen merkitystä.

Suoritustapa: Johdantoluento verkossa. Itsenäinen perehtyminen kirjallisuuteen ja oppimistehtävä.

Kirjallisuus:
1) Keskinen, S. (2005). Alaistaito - luottamus, sitoutuminen ja sopimus.
2) Mönkkönen, K. & Roos, S. (2010). Työyhteisötaidot.
3) Roos, S. & Mönkkönen, K. (2015). Ihmisiksi työssä - työyhteisötaidoilla yhteistä vaikuttavuutta.

Opintojakso on perusopintotasoinen. Opintojakso sisältyy Työ- ja organisaatiopsykologian perusopintoihin.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opiskelija perehtyy alais- ja esimiestaitojen perusteisiin sekä hallitsee työyhteisötaitoihin liittyvän kokonaiskuvan.

2 opintopistettä

Opinnot soveltuvat kaikille alasta kiinnostuneille ja muiden opintojen tueksi.

Ilmoittautuminen alkaa 14.12.2021 klo 9.00 ja päättyy 30.6.2022 klo 15.00.
Opintojaksokohtainen opiskeluoikeus on voimassa enintään 31.7.2022 saakka.

Arviointi asteikolla hyväksytty/hylätty.

Suomi

Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2021-2022.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Koulutussihteeri Sari Ryynänen sari.ryynanen@uef.fi, puh. 050 466 8611

Lue lisää psykologian opinnoista verkkosivuiltamme

Varaa tästä aika opinto-ohjaukseen

Itä-Suomen yliopiston Avoimen yliopiston psykologian koulutusalan nykyisille ja tuleville opiskelijoille on perustettu facebook-ryhmä, jossa voi keskustella opiskeluun liittyvistä asioista. Ryhmä on suljettu (julkaisut näkyvät vain ryhmäläisille). Mukaan ryhmään pääsee lähettämällä pyynnön.

Suunnittelija

Profiilikuva: Marja-Liisa Niemi