Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Alaisen ja esimiehen työyhteisötaidot, lv. 2021-2022, verkko-opinnot

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Opetus, kasvatus ja psykologia
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Monimuoto-opetus, Itseopiskelu
Hinta:
24 € (alv 0%)

Opintojaksolla käsitellään työyhteisötaitoja, niiden tunnistamista ja ymmärtämisen merkitystä.

Suoritustapa: Johdantoluento verkossa. Itsenäinen perehtyminen kirjallisuuteen ja oppimistehtävä.

Kirjallisuus:
1) Keskinen, S. (2005). Alaistaito - luottamus, sitoutuminen ja sopimus.
2) Mönkkönen, K. & Roos, S. (2010). Työyhteisötaidot.
3) Roos, S. & Mönkkönen, K. (2015). Ihmisiksi työssä - työyhteisötaidoilla yhteistä vaikuttavuutta.

Opintojakso on perusopintotasoinen. Opintojakso sisältyy Työ- ja organisaatiopsykologian perusopintoihin.

Katso tallenne opintojen aloittamisesta (kesto n.6 min)

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opiskelija perehtyy alais- ja esimiestaitojen perusteisiin sekä hallitsee työyhteisötaitoihin liittyvän kokonaiskuvan.

2 opintopistettä

Opinnot soveltuvat kaikille alasta kiinnostuneille ja muiden opintojen tueksi.

Syyslukukaudella alkavaan opetukseen ilmoittautuminen Opintopolussa: 5.8.2021-25.10.2021 klo 15.00. Opintojaksolle tulee lisäksi ilmoittautua WebOodissa 31.10.2021 mennessä.

Arviointi asteikolla hyväksytty/hylätty.

Suomi

Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille.  Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2021-2022.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Koulutussihteeri Sari Ryynänen sari.ryynanen@uef.fi, puh. 050 466 8611

Lue lisää psykologian opinnoista verkkosivuiltamme

Ilmoittautumisen jälkeen saat kaksi sähköpostia: 1) Yhteenvedon ilmoittautumistiedoista, jossa on linkki tunnuksen käyttöönoton ohjeistukseen ja opintojen aloitusohjeisiin. Mikäli et saa vahvistusta, niintarkistathan sähköpostisi roskapostin 2) Paytrail maksuvahvistuksen.

Suunnittelija

Profiilikuva: Leea Huusko