Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Academic English for Educational Sciences

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
6.8.2021 - 8.10.2021
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Kielet ja viestintä
Toteutusmuoto:
Monimuoto-opetus
Hinta:
-

Alakohtaiseen akateemiseen sekä ammatilliseen englannin käyttöön liittyviä luku- ja kirjoitustehtäviä, suullisia yksilö- ja ryhmätehtäviä sekä suullisia esitelmiä ja keskusteluita. Tarkoituksenmukaiset lukustrategiat, englanninkielisen tieteellisen artikkelin rakenne, asioiden välisiä suhteita ilmaisevat vihjesanat, yleistieteellistä ja oman alan keskeistä sanastoa.

Suoritustapa: Kurssia varten opiskelijan tulee varata 81 tuntia. Kurssilla on esim. luentoja, suullisia ja kirjallisia yksilö- ja ryhmätehtäviä, itsenäistä työskentelyä, keskusteluita ja pienimuotoisia esitelmiä.

Toteutustapa: Monimuoto-opintoina: Aktiivinen osallistuminen opetukseen ja kurssiin kuuluvat tehtävät ja harjoitukset.  Opiskelu tapahtuu verkkovälitteisesti. Aikatauluun merkityt tapaamiset ovat pakollisia. Opetukseen voi kuulua myös pakollisia ryhmätapaamisia. Verkkovälitteiseen osallistumiseen vaaditaan riittävät tekniset varusteet (esim. riittävän nopea verkkoyhteys, kuulokkeet, mikrofoni ja web-kamera) ja valmiudet käyttää vaadittua tekniikkaa.

Oppimateriaali: Opettajan jakama materiaali ja verkkoaineisto

Opetuksen kieli: englanti

Katso yleinen tallenne opintojen aloittamiseen avoimessa yliopistossa (kesto n. 6 min).

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opiskelija osaa

• keskustella englanniksi omaan alaansa liittyvistä aiheista,
  • valita tarkoituksenmukaisia lukustrategioita,
  • tunnistaa akateemisessa englannissa tyypillisesti esiintyvää sanastoa ja oman alansa erityissanastoa,
  • esittää tiivistäen lukemiaan tekstejä,
  • kirjoittaa omaan alaansa liittyviä tekstejä riittävällä sujuvuudella,
  • valmistaa ja pitää selkeän esitelmän omaan alaansa liittyvästä aiheesta,
  • antaa ja vastaanottaa rakentavaa palautetta ja kehittää taitojaan annetun palautteen perusteella,
  • työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä sekä arvioida omaa oppimistaan.
3 opintopistettä

Opintojaksoa suositellaan erityisesti, jos opiskelet kasvatustieteitä tutkintotavoitteisesti.

Max. 25 opiskelijaa.

Aika: 27.10. - 8.12.2021. Opetuskerrat: ke 27.10., 10.11. ja 24.11.2021 klo 16-18 (pakollisia).

Opettaja: yliopisto-opettaja Katja Suvanto

Opintojaksolle tulee ilmoittautua erikseen sekä Opintopolussa että WebOodissa. Opintopolussa ilmoittaudut opiskelijaksi ja hankit itsellesi opinto-oikeuden, WebOodissa ilmoittaudut opetukseen.

1) Ilmoittautuminen Opintopolussa alkaa pe 6.8.2021 klo 9.00 ja päättyy pe 8.10.2021 klo 15.00.

2) Ilmoittautuminen WebOodissa päättyy pe 15.10.2021 klo 23.00.

Eurooppalaisen viitekehyksen (CEFR) taso B2 (lukion A-englanti).

Jatkuva arviointi

Kaikista seuraavista osioista on saatava hyväksytty suoritus:

1) aktiivinen osallistuminen pienryhmätyöskentelyyn, arviointi hyl/hyv,

2) suullinen esitelmä, arviointi 0-5 (50 % loppuarvosanasta),

3) kirjalliset työt, arviointi 0-5 (50 % loppuarvosanasta).

Hyväksytyn arvosanan vähimmäisvaatimuksena on, että opiskelija tuntee keskeisimmän opintojaksoon liittyvän sanaston ja rakenteet sekä osaa toimia tyydyttävällä tavalla
useimmissa opintojakson kuvauksessa mainituissa viestintätilanteissa, ja hallitsee sekä englanninkielisen tieteellisen kirjoittamisen perusteet että tieteellisen esitelmän laatimisen perusteet.

Opintojakson hyväksytty suorittaminen edellyttää läsnäolovaatimusten täyttymistä ja opintojaksoon kuuluvien tehtävien tekemistä hyväksytysti annetussa aikataulussa. Opintosuoritus katsotaan keskeytyneeksi, kun opiskelija on ollut poissa sallittua enemmän tai ei ole palauttanut tehtäviä annetussa määräajassa. Tällöin opintojakso on suoritettava kokonaan uudelleen.

Suomi

Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille.  Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12 € /opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2021-2022.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä; katso yhteystiedot alla.

Ilmoittautumisen jälkeen:

I) Saat kaksi sähköpostiviestiä
1) Yhteenvedon ilmoittautumistiedoista, viestissä on linkki UEF-tunnuksen käyttöönoton ohjeistukseen ja opintojen aloitusohjeisiin, tutustuthan ohjeisiin huolellisesti!
2) Paytrailin maksuvahvistuksen.

II) Ilmoittautumista seuraavana päivänä uusi opiskelija saa yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Mikäli olet aiemmin opiskellut Itä-Suomen yliopistossa, vaihda tunnuksesi salasana opintojen aloitusohjeen mukaisesti. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opinto-oikeuden alkaessa.

Mikäli et saa viestejä, niin tarkistathan sähköpostisi roskapostin.

Yhteyshenkilöt: Suunnittelija Krista Sutinen p. 050 564 0498, krista.sutinen@uef.fi ja koulutussihteeri Helka Pukarinen p. 040 355 3934, helka.pukarinen@uef.fi

Suunnittelija

Profiilikuva: Krista Sutinen