Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo, Academic and Professional English 2, monimuoto, kevät 2023

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
21.11.2022 - 30.1.2023
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Kielet ja viestintä
Toteutusmuoto:
Monimuoto-opetus
Hinta:
24 € (alv 0%)

Opintojaksolla harjoitellaan oman tieteenalan ja työtehtävien suullista ja kirjallista viestintää englanniksi, kartutetaan oman alan sanastoa sekä harjoitellaan ja pidetään omaan alaan liittyvä suullinen esitys. Opintojaksolla kirjoitetaan myös omaan alaan liittyvä kirjallinen työ.

Suoritustapa: Kurssia varten opiskelijan tulee varata 54 tuntia. Se suoritetaan 2 op laajuisena. Kurssilla on esim. kirjallisia yksilö- ja ryhmätehtäviä ja keskusteluita.

Toteutustapa: Monimuoto-opintoina: Aktiivinen osallistuminen opetukseen ja kurssiin kuuluvat tehtävät ja harjoitukset. Opiskelu tapahtuu verkkovälitteisesti. Aikatauluun merkityt tapaamiset ovat pakollisia. Verkkovälitteiseen osallistumiseen vaaditaan riittävät tekniset varusteet (esim. riittävän nopea verkkoyhteys, kuulokkeet, mikrofoni ja web-kamera) ja valmiudet käyttää vaadittua tekniikkaa.

Oppimateriaali: Opettajan jakama aineisto ja verkkomateriaali.

Tutustu opintojaksoon ja sen aikatauluihin Pepissä.

Katso yleinen tallenne opintojen aloittamiseen avoimessa yliopistossa (kesto n. 6 min).

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opiskelija osaa

• Keskustella englanniksi omaan alaansa liittyvistä aiheista
  • Soveltaa kulttuurienvälisen viestinnän taitoja sekä englannin kielen konventioita keskusteluissa, esitelmissä ja muissa suullisissa tehtävissä
  • Kirjoittaa omaan alaansa liittyviä tekstejä riittävällä sujuvuudella
  • Valmistaa ja pitää selkeän esitelmän omaan alaansa liittyvästä aiheesta
  • Antaa ja vastaanottaa rakentavaa palautetta ja kehittää taitojaan annetun palautteen perusteella
  • Työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä sekä arvioida omaa oppimistaan.
2 opintopistettä

Max. 25 opiskelijaa.

Aika: 17.2. - 5.5.2023. Opintojakso sisältää aikataulutettua kontaktiopetusta (etäyhteydellä). Aikatauluun merkityt tapaamiset ovat pakollisia. Tarkemmat aikataulut löytyvät Pepistä.

Opettaja: yliopisto-opettaja Hanne Lahti

Ilmoittautuminen Opintopolussa alkaa ma 21.11.2022 klo 9.00 ja päättyy ma 30.1.2023 klo 15.00.

Eurooppalaisen viitekehyksen (CEFR) taso B2 (lukion A-englanti).

Avoimen yliopiston opiskelijalle suositellaan opintojakson Academic and Professional English 1 opintojakson opiskelua ennen Academic and Professional English 2 -opintojaksoa. Tutkinto-opiskelijoilla pitää olla Academic and Professional English 1 tai English Academic Reading -opintojakso (kurssi, näyttökoe tai korvaavuus) suoritettuna ennen Academic and Professional English 2 -opintojaksoa.

Jatkuva arviointi: HYV/HYL

Kaikista seuraavista osioista on saatava hyväksytty suoritus:

1) aktiivinen osallistuminen pienryhmäopetukseen, arviointi hyl/hyv,

2) oppimistehtävät, arviointi hyl/hyv,

3) kirjallinen työ, arviointi hyl/hyv.

Hyväksytyn arvosanan vähimmäisvaatimuksena on, että opiskelija tuntee keskeisimmän opintojaksoon liittyvän sanaston ja rakenteet sekä osaa toimia tyydyttävällä tavalla useimmissa opintojakson kuvauksessa mainituissa viestintätilanteissa.

Opintojakson hyväksytty suorittaminen edellyttää myös tehtävien tekemistä hyväksytysti ja annetussa aikataulussa. Jos opiskelijan kurssi keskeytyy näistä syistä, se on suoritettava kokonaan uudelleen.

Suomi

Yksittäisen opintojakson hinta on 12 € / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2022 - 2023.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opiskeluoikeusaika määräytyy opetussuunnitelman mukaisesti kattaen opetuksen ja tentit.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, joka sisältää opintomaksun maksulinkin, jolla maksaen vahvistat ilmoittautumisen. Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi seitsemän päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Mikäli et saa maksulinkkiä tai muita viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio.

Yhteyshenkilöt: Suunnittelija Sanna Vikla p. 050 466 6591, sanna.vikla@uef.fi ja koulutussihteeri Helka Pukarinen p. 040 355 3934, helka.pukarinen@uef.fi