Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yo: Academic and Professional English 1, verkko-opinnot, syksy 2022

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
9.8.2022 - 22.9.2022
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Teologia ja filosofia, Juridiikka ja yhteiskunta, Historia ja kulttuuri
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus
Hinta:
24 € (alv 0%)

Tarkoituksenmukaisen lukustrategian valinta, akateeminen ja oman alan keskeisin sanasto, tieteellisen artikkelin rakenne, asioiden välisiä suhteita ilmaisevat vihjesanat sekä ymmärtämisen kannalta keskeiset kielen rakenteet.

Suoritustapa: Avoimen yliopiston opiskelijat suorittavat opintojakson 2 op laajuisena ja siihen tulee varata 54 tuntia. Kurssilla on esim. kirjallisia yksilö- ja ryhmätehtäviä ja keskusteluita.

Toteutustapa: Verkko-opintoina: Aktiivinen osallistuminen verkko-opetukseen sekä kurssiin kuuluvat tehtävät ja harjoitukset. Verkkokurssilla ei ole tapaamisia.  Verkkovälitteiseen osallistumiseen vaaditaan riittävät tekniset varusteet (esim. riittävän nopea verkkoyhteys, kuulokkeet, mikrofoni ja web-kamera) ja valmiudet käyttää vaadittua tekniikkaa.

Oppimateriaali: Opettajan jakama aineisto ja verkkomateriaali.

Tutustu opintojaksoon ja sen aikatauluihin Pepissä.

Katso yleinen tallenne opintojen aloittamiseen avoimessa yliopistossa (kesto n. 6 min).

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opiskelija

• Käyttää tehokkaasti ja kriittisesti englanninkielistä tekstiä opiskeluun ja alansa seuraamiseen
  • Osaa valita tarkoituksenmukaisia lukustrategioita
  • Käyttää akateemisessa englannissa tyypillisesti esiintyvää sanastoa ja oman alansa erityissanastoa
  • Esittää tiivistäen lukemiaan tekstejä
  • Työskentelee yksin ja yhdessä, ja arvioi omaa oppimistaan
2 opintopistettä

Max. 25 opiskelijaa.

Aika: 10.10. - 18.11.2022. Tutustu opintojaksoon ja sen aikatauluihin Pepissä.

Opettaja: yliopistonlehtori Satu Tuomainen

Ilmoittautuminen Opintopolussa alkaa ti 9.8.2022 klo 9.00 ja päättyy to 22.9.2022 klo 15.00.

Eurooppalaisen viitekehyksen (CEFR) taso B2 (lukion A-englanti).

Jatkuva arviointi.

Kaikista seuraavista osioista on saatava hyväksytty suoritus:

1) aktiivinen osallistuminen pienryhmäopetukseen, arviointi hyl/hyv,

2) oppimistehtävät, arviointi hyl/hyv,

3) kirjallinen työ, arviointi hyl/hyv.

Hyväksytyn arvosanan vähimmäisvaatimuksena on, että opiskelija hallitsee keskeisimmän alakohtaisen ja yleisakateemisen sanaston, tuntee pääpiirteittäin tieteellisen artikkelin perusrakenteen ja osaa tunnistaa siitä keskeisimmän tiedon sekä esittää sen tiivistettynä.

Opintojakson hyväksytty suorittaminen edellyttää läsnäolovaatimusten täyttymistä ja opintojaksoon kuuluvien tehtävien tekemistä hyväksytysti annetussa aikataulussa. Opintojakson hyväksytty suorittaminen edellyttää myös tehtävien tekemistä hyväksytysti ja annetussa aikataulussa. Jos opiskelijan kurssi keskeytyy näistä syistä, se on suoritettava kokonaan uudelleen.

Englanti

Yksittäisen opintojakson hinta on 12 € / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2022 - 2023.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opiskeluoikeusaika määräytyy opetussuunnitelman mukaisesti kattaen opetuksen ja tentit.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, joka sisältää opintomaksun maksulinkin, jolla maksaen vahvistat ilmoittautumisen. Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi seitsemän päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Mikäli et saa maksulinkkiä tai muita viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio.

Yhteyshenkilöt: Suunnittelija Sanna Vikla p. 050 466 6591, sanna.vikla@uef.fi ja koulutussihteeri Helka Pukarinen p. 040 355 3934, helka.pukarinen@uef.fi