Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yliopisto: Karjalan kielen lukupiiri, verkko-opinnot, Joensuu, lv 2021-2022, 3 op

smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
15.12.2021 - 28.2.2022
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Teologia ja filosofia, Juridiikka ja yhteiskunta, Historia ja kulttuuri
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus
Hinta:
36 € (alv 0%)

Lukupiirissä luetaan ja analysoidaan erityyppisiä karjalankielisiä tekstejä, esimerkiksi sanomalehtiartikkeleita, proosatekstejä, runoja ja tieteellisiä tekstejä. Tekstejä suomennetaan, ja lisäksi tarkastellaan niissä olevaa sanastoa, fraseologiaa ja kielioppia. Lukupiirin tekstit edustavat karjalan eri kielimuotoja.

Suoritustavat:
Verkkokurssi 3op. Opintojakso suoritetaan lukemalla tekstejä ja tekemällä kirjallisia tehtäviä, jotka palautetaan Moodle-alustalle. Kurssin opettaja tarkistaa ja antaa palautetta tehtävistä.

Oppimateriaalit:

Lehtiartikkeleita, kaunokirjallisia ja tieteellisiä tekstejä opiskelijoiden kielitaidon ja kiinnostuksen mukaisesti.

Opintojakso on osa karjalan kielen ja kulttuurin aineopintoja. Opetustarjonnassa erillisenä aineopintojen opintojaksona.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Osaamistavoitteet:
Opintojakson suoritettuaan opiskelija ymmärtää karjalankielisiä eri aihepiirien tekstejä, osaa lukea niitä myös ääneen ja hallitsee sanastoa perus- ja jatkokurssilla opetettua laajemmin.

3 opintopistettä

Karjalan kielestä ja kulttuurista kiinnostuneet henkilöt, jotka ovat opiskelleet edeltävinä opintoina karjalan kielen perus- ja jatkokurssit (varsinais-, vienan- tai livvinkarjala).

Ajankohta: Kevätlukukauden 3. ja 4. periodi verkkokurssina.

Ilmoittautuminen opiskelijaksi opintopolussa 28.2.2022 mennessä.

Opintojaksoa ei järjestetä joka lukuvuosi.

Karjalan kielen perus- tai alkeiskurssi (varsinais-, vienan-, livvin- tai eteläkarjala) sekä jatkokurssi (varsinais-, vienan- tai livvinkarjala).

Arvosteluperusteet:
Verkkokurssi 3 op: hyl-hyv. Aktiivinen osallistuminen kurssin opetuskertoihin ja harjoitusten ja annettujen tehtävien suorittaminen.

Suomi

Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille. Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12 € /opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2021-2022.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä; katso yhteystiedot alla.

Koulutussihteeri Iina Airaksinen, iina.airaksinen@uef.fi, puh. 050 464 9747.

Lue ilmoittautumisohjeet Hakeminen-välilehdeltä.

Suunnittelija