Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Lääkealan täydennyskoulutukset

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Alzheimerin tauti ja muut neurologiset sairaudet -teemamoduuli

Miten Alzheimerin taudin ja vaskulaaridementian lääkehoidot eroavat toisistaan?
smart for good
  • Lääkeala
  • LHKA
Päivämäärä:
1.5.2021 -
Ilmoittautumisaika:
jatkuva
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Sosiaali- ja terveysala
Toteutusmuoto:
Monimuoto-opetus
Hinta:
607,6 €

Moduuli sisältää yhden koulutuspäivän (1.5.2021) sekä paljon verkkomateriaalia joka koostuu eri muotoisista itseopiskelumateriaaleista, tehtävistä, ryhmätöistä sekä potilastapauksista. Koulutus on suunniteltu töiden ohella suoritettavaksi, mutta työpaikka ei ole edellytys.

Moduulin verkko-osiossa syvennytään Parkinsonin taudin etenemiseen lääkehoidon toteutuksen kannalta sekä lisäksi epilepsian haasteelliseen lääkehoitoon kliinisestä näkökulmasta.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Moduulissa opit dementialääkkeiden farmakologiaa ja perehdyt Alzheimerin tautiin sekä muihin dementoiviin sairauksiin lääkehoidon näkökulmasta. Lisäksi opit, miten muistisairauksiin liittyvien käytösoireita on mahdollista hoitaa rationaalisesti.
Lisäksi opit lääkehoidon toteutusta Parkinsonin taudin edetessä sekä lperehdyt epilepsian haasteelliseen lääkehoitoon kliinisestä näkökulmasta.
 

2 op

Farmaseutit ja proviisorit 

Suomi

490 € + alv 24 % (117,60 €), verollinen myyntihinta 607,60 €

Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen
alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomassa koulutuksessa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset ja pitkäkestoisten koulutusten koulutuskohtaiset perumisehdot.

Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Suunnittelija

Profiilikuva: Jonna-Carita Kanninen

Jonna-Carita Kanninen

Suunnittelija

Koulutussihteeri

Profiilikuva: Anne Pennanen

Anne Pennanen

Koulutussihteeri