Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Lääkealan täydennyskoulutukset

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Alzheimerin tauti ja muut neurologiset sairaudet -koulutuspäivä

Päivässä käsitellään teeman oleellisimmat aiheet asiantuntijan johdolla ja potilastapauksia.
smart for good
  • Lääkeala
  • LHKA
Päivämäärä:
6.5.2021 -
Ilmoittautumisaika:
jatkuva
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Sosiaali- ja terveysala
Toteutusmuoto:
Lähiopetus
Hinta:
359,6 €

Päivän aikana käydään läpi dementialääkkeiden farmakologiaa ja perehdytään Alzheimerin tautiin sekä muihin dementoiviin sairauksiin lääkehoidon näkökulmasta. Lisäksi perehdytään siihen miten muistisairauksiin liittyviä käytösoireita on mahdollista hoitaa rationaalisesti.

Koulutuspäivän (klo 9 - 16) ohjelma, tarkempi aikataulu ja materiaali lähetetään ilmoittautuneille n. viikkoa ennen koulutuspäivää sähköpostilla.

Alzheimerin tauti ja muut neurologiset sairaudet

Torstai 6.5.2021
Kouluttajana päivässä toimii:
Juha Puustinen, LT, neurologian ja kliinisen lääkehoidon dosentti, muistisairauksien ja lääkärikouluttajan erityispätevyys

• 9.00 Linjat auki
  • 9.15 Alzheimerin tauti
  • 10.15 Jaloittelutauko
  • 10.30 Muut dementoivat sairaudet
  • 11.30 Ruokatauko
  • 12.30 Dementialääkkeiden farmakologia ja käyttö Suomessa
  • 13.30 Kahvitauko
  • 14.00 Käytösoireiden hoitoon käytettyjen lääkkeiden hyödyt ja haitat
  • 14.50 Jaloittelutauko
  • 15.00 Potilastapauksia (lääkehoidon aloitus, lääkityksen lisääminen, lääkehoidon lopetus)
  • 16.00 Koulutuspäivä päättyy
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opit dementialääkkeiden farmakologiaa ja perehdyt Alzheimerin tautiin sekä muihin dementoiviin sairauksiin lääkehoidon näkökulmasta. Lisäksi opit, miten muistisairauksiin liittyvien käytösoireita on mahdollista hoitaa rationaalisesti.

Farmaseutit ja proviisorit

290 € + alv 24 % (69,60 €), verollinen myyntihinta 359,60 €

Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen
alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomassa koulutuksessa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset ja pitkäkestoisten koulutusten koulutuskohtaiset perumisehdot.

Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Suunnittelija

Profiilikuva: Jonna-Carita Kanninen