Hyppää pääsisältöön
Vinkkejä toimivaan monikulttuuriseen työyhteisöön -opas.

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Ajankohtaisseminaari: Työryhmäilmiöt ja työhyvinvointi, 19.-20.3.2024

Ryhmäilmiöiden tunnistaminen, ymmärtäminen ja niiden työstäminen on osa vaikuttavaa ja pitkäjänteistä työhyvinvoinnin johtamista. Miten sinä johtajana tunnistat ryhmäilmiöitä työyhteisössäsi?

Koulutuspäivien aikana syvennytään ryhmädynaamisiin ilmiöihin ja niiden tunnistamiseen sekä käsittelyyn.
smart for good
  • EMBA
  • Yrityksen kasvu ja kehittyminen
Päivämäärä:
19.3.2024 - 20.3.2024
Laajuus:
5
Kampus tai kaupunki:
Kuopio
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Monimuoto
Hinta:
0 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut
  • Työyhteisön dynamiikka (ryhmädynaamiset ilmiöt, työyhteisön defensiiviset tilat, ryhmän vaiheet ja johtaminen)
  • Hyvinvoiva työyhteisö
  • Hyvinvoiva johtaja (johtajan rooli työyhteisössä, relationaalinen energia ja tunteiden tarttuminen, hyvinvointi työssä, minä johtajana, vahvuudet ja voimavarat)
  • Ymmärtää johtajan ja työyhteisön hyvinvoinnin merktiys tavoitteeliselle ja aikaansaavalle työyhteisölle
  • Ymmärtää ryhmädynaamisia ilmiöitä  johtamistyössä

Johtamis- ja asiantuntijatehtävissä toimivat.

Koulutuspäivien hinta: Seminaarit 2 päivää 530 € + alv 24 %, verollinen myyntihinta 657,20 €. Hinta sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit ja materiaalit. Opntojakson voi suorittaa 5 op laajuisena ja se hyväksytään UEF emba opintoihin vapaavalintaiseksi jaksoksi. Opintojakson hinta 5 op laajuisena on 1525 € +alv 24 %, verollinen myyntihinta 1 891 €.

Ilmoittautumisen voi perua maksutta ilmoittautumisaikana. Peruminen tehdään sähköpostilla koulutuksen sihteerille. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, kuitenkin ennen koulutuksen alkua, laskutetaan asiakkaalta perumismaksuna 50 % koko koulutuksen hinnasta.  Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkamista veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. 

Mikäli ilmoittautuminen on tehty virallisen ilmoittautumisajan päätyttyä (jälki-ilmoittautuminen) ja ilmoittautuminen perutaan tai opiskelija ei saavu koulutukseen osallistumismaksu veloitetaan kokonaisuudessaan. 

Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset. Perumisesta on ilmoitettava kirjallisesti koulutuksen sihteerille ja todistus toimitetaan suojatulla sähköpostilla. 

Koulutus voidaan perua järjestäjän toimesta ilman, että siitä aiheutuu järjestäjälle maksuvelvoitetta. 

Kouluttaja

anna lohman

Anna Lohman

Organisaatiopsykologi (PsM), ekonomi (KTM), työnohjaaja (STOry) ja dialogis-systeeminen prosessikonsultti (FINOD

Anna on valmentanut esihenkilöitä ja johtajia ihmisten johtamiseen liittyvistä teemoista yli kymmenen vuoden ajan. Annan esihenkilövalmennuksissa syvä organisaatiopsykologian osaaminen yhdistyy ekonomin tapaan katsoa organisaatioiden toimivuutta. Työssään Anna käyttää myös työnohjaajan ja organisaatiokonsultin työvälineitä auttaessaan asiakastaan kukoistamaan omassa työssään ja löytämään työnsä merkityksellisimmät ulottuvuudet. Valmentajana Annaa pidetään lämpimänä, hauskana ja innostavana organisaatiopsykologian syväosaajana, jonka konkreettiset esimerkit löytävät kosketuspintaa työn arjesta. Annan valmennuksissa sukelletaan syvälle, mutta kepeästi ja maanläheisesti, huumoria mukana kuljettaen. Vuonna 2023 Annan esihenkilövalmennuksiin on osallistunut satoja esihenkilöitä, joiden valmennuksille antama antama palautekeskiarvo on 4,94/5. (Palautteen kerääjinä Eduhouse ja Edumar Oy.)