Hyppää pääsisältöön

Never stop learning.

5311730 J: Metsäoikeus, syksy 2022

smart for good
Laajuus:
5 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
Joensuu, Kuopio
Kategoria:
-
Toteutusmuoto:
Lähiopetus, Etäopetus, Itsenäinen opiskelu, Verkko-opetus
Hinta:
60 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Metsien hoitoon ja käyttöön sekä metsien suojeluun liittyvä sääntely. Metsätalouden organisaatioiden ja metsähallinnon rakenne sekä niiden toiminnan lainsäädännöllinen perusta. Metsäalueiden käytön ohjaus kaavoituksella sekä metsätaloudelliseen suunnitteluun ja metsävaratietoihin liittyvä lainsäädäntö. Kestävän metsätalouden rahoitus. Metsätalouteen liittyvän sopimustoiminnan ja metsäsertifioinnin perusteet.

Tarkemmat sisällöt ja aikataulut löydät Pepistä opintojakson tiedoista.

  • Tarkista ennen ilmoittautumista ja opintomaksun maksamista, että arviointipäiviä on jäljellä vähintään kaksi (mahdollistaa uusinnan).
  • Huomioi, että opiskeluoikeus ei siirry välittömästi opintotietojärjestelmään Peppiin (max. 10 vrk viive) eli et heti pääse aktivoimaan käyttäjätunnuksia ja/tai ilmoittautumaan opintojaksoille Pepissä.
  • Opiskeluoikeus päättyy aina viimeistään lukuvuoden päättyessä heinäkuun lopulla riippumatta siitä tehdäänkö ilmoittautuminen syys- vai kevätlukukauden puolella.
  • Opintojaksolle tulee ilmoittautua erikseen sekä Opintopolussa, että Pepissä. Opintopolussa ilmoittautuminen muodostaa Avoimen yliopiston opiskeluoikeuden, Pepissä ilmoittaudut oikeustieteiden laitoksen aikataulutettuun opetukseen, tentteihin, tehtävänpalautukseen jne.
  • Tarkempia ohjeita Peppi-ilmoittautumiseen on opintojen aloitusmoodlessa Oikeustieteiden opinnot, Itä-Suomen avoin yliopisto. Saat kirjautumislinkin ja kurssiavaimen aloitusohjeissa.
Päiväopetus
Suomi

Opintojen taso:
Aineopinnot

Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille. Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2022-2023.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opiskeluoikeus päättyy aina lukuvuoden päättyessä viimeistään heinäkuun lopulla.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Ilmoittaudu

I. Ilmoittautumaan pääset Ilmoittaudu koulutukseen-painikkeesta. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä ostoskoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan.

II Maksa opinnot. Saat sähköpostiisi maksulinkin. Maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Maksulinkki on aktiivinen 24 tuntia. Maksun jälkeen saat kaksi erillistä vahvistusviestiä, yksi ilmoittautumispalvelusta ja toinen Paytrail-palvelusta.

III Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi 10 päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat tämän viestin jälkeen myös yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opinto-oikeuden alkaessa.

Mikäli et saa maksulinkkiä tai muita viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio.

Ilmoittautuminen alkaa:
2022-08-08 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2022-10-29 23:45