Kartat, liikenneyhteydet ja pysäköinti

Joensuu

Kartat

Liikenneyhteyksiä Joensuuhun ja kampukselle

Joensuuhun voi matkustaa lentäen, junalla tai linja-autolla lähtöpaikasta riippuen. Kaupunki löytyy maanteitse kuutostien varrelta.

Linkit

    VR, juna-aikataulut
    Matkahuolto, linja-autoaikataulut
    ExpressBus
    Joensuun paikallisliikenteen aikataulut
    Finnair
    Joensuun lentoasema
    Matka.fi
    Taksi Joensuu 0601-10100

Pysäköinti

Joensuun kampuksen alueella on aluepysäköintikielto. Pysäköinti on sallittu ainoastaan merkityille pysäköintialueille. Pysäköinti on sallittu pääosalla paikoista ainoastaan yliopiston pysäköintiluvalla (henkilökunta). Lämpöpistokepaikoilla on pysäköinti sallittu lämmityskauden aikana vain lämpöpistokepaikan lunastaneille.

Pysäköintilupia (henkilökunta) voi tiedustella rakennusten virastomestareilta.

Pysäköintialueet on merkitty tulostettavaan kampuskarttaan.

Vieraspysäköinti

Vieraspysäköintiä varten tarvitaan vieraspysäköintilupa. Vieraspysäköintiluvalla voi pysäköidä kampuksen lupaa vaativilla pysäköintialueilla (ks. tulostettava kampuskartta). Osalla pysäköintialueista on osittain tai kokonaan vapaa pysäköinti, näillä lupaa ei tarvita. Kiekkopysäköintipaikoilla (rajattu aika) tulee käyttää pysäköintikiekkoa.

Vieraspysäköintilupia voi tiedustella rakennusten virastomestareilta.

Yliopistokadun varrella aivan kampusalueen vieressä on Joensuun pysäköinti Oy:n maksullinen pysäköintialue, jolle voi pysäköidä edullisesti, mikäli yliopiston pysäköintialueet ovat täynnä.

Pysäköintiä kampuksen pysäköintialueilla valvoo Joensuun kaupungin pysäköinninvalvonta.

Kuopio

Kartat

Liikenneyhteyksiä Kuopioon ja kampukselle

Kuopioon voi matkustaa lentäen, junalla tai linja-autolla lähtöpaikasta riippuen. Kaupunki löytyy maanteitse valtatie viitosen varrelta.

Linkit

 

Pysäköinti

Kuopiossa yliopiston (Neulaniementien ja Niuvantien välisellä) alueella on aluepysäköintikielto, eli pysäköinti on sallittu vain erikseen merkityillä paikoilla. Pääosalla paikoista pysäköinti on sallittu vain yliopiston pysäköintiluvalla. Lämmityskaudella pysäköinti lämpötolppapaikoilla on sallittu ainoastaan lämpöpaikan lunastaneille.

Pysäköintilupien jakelu henkilökunnalle hoidetaan laitosten kautta ja opiskelijoille ylioppilaskunnan kautta. Anne Sulkakoski hoitaa jakelun laitoksille ja yo-kunnalle.

Autolämpöpaikkoja haetaan vuosittain lämmityskaudeksi (5 kk), hakuaika ilmoitetaan erikseen syksyllä.

Vieraspysäköinti

Vieraille ja asiakkaille on neljän tunnin kiekkopaikkoja Canthian lähettyvillä. Lippuautomaateilla varustettuja asiakaspysäköintipaikkoja on Canthian edustalla 18  ja Snellmanian edustalla 14. Hiekkaparkkipaikalla Melanian takana on myös vieraspysäköintimahdollisuus, kaksi takimmaista riviä, joissa ei ole pysäköinti lupa-kylttiä.

Tietotekniassa on lippuautomaatti. Taksat (sis. alv):  tunti 1 eur (vuorokausi max 6 eur), kuukausilippu (30 vrk) automaatista 18 eur, sopimuspysäköinti 28,52 eur/kk.  AutoParkilta saa ostaa vieraslippuja10 % alennuksella, mikäli haluaa tarjota vierailleen ilmaisen pysäköinnin. Tilaukset: sopimukset(at)autoparkki.fi

Vieraspysäköintipaikat on merkitty vieraspysäköintikarttaan.

Savonlinna

Kartat

Liikenneyhteyksiä Savonlinnaan ja kampukselle

Savonlinnaan voi matkustaa lentäen, junalla tai linja-autolla lähtöpaikasta riippuen. Kaupunki löytyy maanteitse tienumero 14 varrelta.

Linkit

    VR, juna-aikataulut
    Matkahuolto, linja-autoaikataulut
    ExpressBus
    Oy Pohjolan Liikenne Ab
    Finnair
    Savonlinnan lentoasema
    Matka.fi
    Järvi-Suomen Taksipalvelu 0500 250 099

Pysäköinti

Savonlinnan kampuksen alueella on aluepysäköintikielto. Pysäköinti on sallittu ainoastaan merkityille pysäköintialueille. Pysäköinti on sallittu osalle pysäköintialueista ainoastaan yliopiston pysäköintiluvalla (henkilökunta). Lämpöpistokepaikoilla on pysäköinti sallittu lämmityskauden aikana vain lämpöpistokepaikan lunastaneille.

Pysäköintilupia (henkilökunta) voi tiedustella virastomestareilta.

Pysäköintialueet on merkitty tulostettavaan kampuskarttaan.

Vieraspysäköinti

Vieraspysäköintiä varten tarvitaan vieraspysäköintilupa. Vieraspysäköintiluvalla voi pysäköidä kampuksen lupaa vaativilla pysäköintialueilla. Osalla pysäköintialueista on vapaa pysäköinti, joilla lupaa ei tarvita. Vieraspysäköintilupia voi tiedustella virastomestareilta.