Wallenbergin säätiöltä toinen lahjoitus yliopiston tukikampanjaan

Marcus Wallenbergin Liiketaloudellinen Tutkimussäätiö on lahjoittanut 30 000 euroa Itä-Suomen yliopiston Tiedosta hyvä tulevaisuus -tukikampanjaan. Lahjoitus kohdentuu kauppatieteelliselle koulutusalalle kuten säätiön edellinen, 70 000 euron lahjoitus vuonna 2016.

Lahjoitus kasvattaa yliopiston Tiedosta hyvä tulevaisuus -tukikampanjan kokonaiskertymän lähes 5,6 miljoonaan euroon. Yliopiston tavoitteena on kerätä lahjoituksia 6 miljoonaa euroa kesäkuun loppuun mennessä.

Wallenbergin säätiön tarkoituksena on edistää koulutusta ja tutkimusta yritysjohdon toimialueella, ensisijaisesti Suomessa mutta myös kansainvälisissä yhteyksissä. Vuonna 2016 säätiö jakoi apurahoja ja muita avustuksia noin 1,2 miljoonalla eurolla.

Lisätietoja: Itä-Suomen yliopisto, yhteyspäällikkö Soile Kosunen, p. 0294 45 8080