UEF tarjoaa koulutusta erikoistuvien lääkäreiden ohjaajille

Itä-Suomen yliopiston kliinisen lääketieteen yksikkö ja koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate järjestävät uuden Erikoistuvan lääkärin ohjaus ja arviointi (3 op) koulutuksen maalis-toukokuussa 2019. Koulutus on suunnattu Kuopion yliopistollisen keskussairaalan ERVA-alueella toimiville lääkäreille, jotka työssään ohjaavat erikoistuvia lääkäreitä.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina.  Ensimmäinen lähijakso on Kuopiossa ke 13.3. klo 9-16, toinen lähijakso to 11.4. klo 9-16 ja kolmas lähijakso to 9.5.2019. Koulutuspäivien aikana tutkitaan ja kehitetään omaa ohjaajuutta sekä jaetaan ja harjoitetaan ohjauksen, palautteenannon ja arvioinnin hyviä käytäntöjä. Lisäksi työskennellään itsenäisesti AducateMoodle-oppimisympäristössä olevien aineistojen ja tehtävien avulla.

Kouluttajina toimivat FM, koulutuspäällikkö Minna Ruoranen Keski-Suomen sairaanhoitopiiristä, LT, neurologian dosentti Mika Martikainen Turun yliopistosta ja LT, psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti (VET) Teijamari Laasonen Balk Ylä-Savon SOTE kuntayhtymästä.

Koulutukseen otetaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Se on osallistujille maksuton.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Lisätietoja koulutuksesta antavat suunnittelijat

Riitta Sutinen, riitta.sutinen@uef.fi, p 050 341 8524