Tulevaisuuden osaaja – miksi humanisti? -tapahtuma 29.11. tuo työelämän ja humanistit

Minkälaisia osaamistarpeita kansainvälistyvä, digitalisoituva maailma synnyttää? Mitä kielen, kulttuurin ja historian osaajat voivat antaa Itä-Suomen tulevaisuudelle? Miten osaamista kehitetään? Muun muassa näihin kysymyksiin haetaan vastauksia työelämätoimijoiden, humanististen alojen opiskelijoiden ja asiantuntijoiden kesken Tulevaisuuden osaaja – miksi humanisti? -tapahtumassa 29. marraskuuta klo 8.30–14.00 Ravintola Kerubissa, Joensuussa.

Tapahtumassa kuullaan puheenvuorot muun muassa Sitran Osaamisen aika -projektissa vanhempana neuvonantajana työskentelevältä Tapio Huttulalta sekä Pohjois-Karjalan Kauppakamarin toimitusjohtajalta Matti Vuojärveltä. Iltapäivän ohjelmassa on luvassa elävä kirjasto, jossa on mahdollisuus jututtaa monilla eri aloilla työskenteleviä humanisteja. Päivän päättää paneelikeskustelu otsikolla Kuinka kehitämme osaamista yhdessä?, johon osallistuvat muun muassa varadekaani Matti Turtiainen Itä-Suomen yliopistosta, digitaalisiin oppimisympäristöihin keskittyneen Valamis oy:n toimitusjohtaja Jussi Hurskainen sekä perinteentutkimuksen FM-opiskelija Hanna Puro.

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen 22.11. mennessä tarjoiluiden vuoksi. Ohjelma ja ilmoittautuminen: http://uef.fi/humus

Tapahtuman järjestää Itä-Suomen yliopiston HUMUS – Humanistit uudistuvassa työelämässä -hanke, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 -ohjelmasta.

Lisätietoja: projektipäällikkö Anna Logrén, 050 431 7670, anna.logren(at)uef.fi