Takaisin

Sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon keskustelufoorumissa pohditaan eJohtajuutta 2.11.

Digitalisaatio muuttaa myös johtajien tapaa tehdä työtään. Sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon keskustelufoorumissa Kuopiossa syvennytään 2. marraskuuta eJohtamiseen ja sen haasteisiin sote-sektorilla.

Aiheesta ovat keskustelemassa muun muassa Innofactorin toimitusjohtaja Sami Ensio, Suomen Kuntaliiton erityisasiantuntija Tuula Seppo sekä Kysin hallintoylilääkäri Martti Kansanen. Puheenvuoroissa nousevat esiin digitaalisaation vaikutukset sosiaali- ja terveydenhuoltoon, rekisterinpitäjien valmiudet vastata uuteen tietosuoja-asetukseen sekä virtuaalisairaalan johtamisen haasteet.

Seminaarissa jaetaan myös sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon alan Vuoden pro gradu -palkinto. Palkinnon luovuttaa Innofactor, joka on valinnut palkittavan tutkielman.

Odotettavissa koko maassa… 7. Sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon keskustelufoorumi Kuopiossa 2.11. klo 9–16, auditorio SN200, Snellmania-rakennus (Yliopistonraanta 1). Tiedotusvälineet ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Keskustelufoorumin järjestää Itä-Suomen yliopiston sosiaali- ja terveysjohtamisen laitos.

Tilaisuuden ohjelma http://www.uef.fi/-/2-11-odotettavissa-koko-maassa-7-sosiaali-ja-terveydenhuollon-tietohallinnon-keskustelufoorumi-kuopio

Lisätietoja: professori Kaija Saranto, puh. 050 565 0040, kaija.saranto(at)uef.fi