Kuopion vuoden 2017 palvelupalkinto Sykettä-korkeakoululiikunnalle

Kuopion kaupungin palvelupalkinto 2017 on myönnetty SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunnalle. SYKETTÄ on Savonia-ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen opiskelijoiden ja henkilöstön liikuntapalvelu, jota hyödyntävät myös Taideyliopiston ja Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijat Kuopiossa.

Toiminta alkoi vuoden 2014 alussa Kuopiossa, ja sitä ohjaa kampuskohtainen johtoryhmä. Käynnistämiseen liikuntapalvelu sai hankerahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriön aikuisväestön terveyttä edistävän liikunnan määrärahasta.

Liikuntamuotoja kaikenlaisille liikkujille

SYKETTÄ -liikuntapalvelu täyttää erinomaisesti kaupungin palvelupalkinnon saajaa koskevat kriteerit hyvästä asiakaspalvelusta, palkinnon myöntämisen perusteluissa todetaan. SYKETTÄ liikuttaa koko Itä-Suomen korkeakouluja, ja samalla liikuntamaksulla pääsee hyödyntämään myös Joensuun ja Savonlinnan liikuntapalveluja. Kuopion korkeakoululiikunta tavoittaa kaikkiaan yli 15 000 korkeakoulujen jäsentä.

Monipuolisesta liikuntatarjonnasta löytyy vaihtoehtoja kaikenlaisille liikkujille. Liikuntapalvelut ovat myös helposti saavutettavissa ja ne ovat edullisia. Palvelu tarjoaa viikoittain yli 60 ohjattua ryhmäliikuntatuntia, yli 20 avointa lajivuoroa, opiskelija- ja henkilöstöryhmien vakiovuoroja, lajikokeiluja ja liikuntakursseja. Liikuntapalveluita voi käyttää korkeakoulujen omissa liikuntatiloissa, minkä lisäksi yksittäisiä erikoistunteja on saatavilla yhteistyökumppaneiden tiloissa ympäri kaupunkia.

SYKETTÄ toimii aktiivisesti verkkosivujen ja sosiaalisen median avulla. Oma Sykettä -mobiilisovellus lisää palvelujen saatavuutta. Facebookin Sykettä-sivulla aktiiviset käyttäjät kannustavat toisiaan blogikirjoituksilla paitsi liikunnan harrastuksiin, myös laajemmin terveellisten elämäntapojen pariin.

Kuopion palvelupalkinto vuodesta 1994

Kuopion kaupunki palkitsee vuosittain palvelupalkinnolla asiakaspalvelussa erinomaisesti kunnostautuneen henkilön tai ryhmän. Palkinnon saaja voi edustaa yritysmaailmaa, toimia kaupungin tai muun työnantajan palveluksessa tai olla mukana järjestö- ja yhdistystoiminnassa. Palkinnon myöntämisen peruste voi olla yksittäinen palvelutapahtuma tai koko vuoden jatkunut hyvä asiakaspalvelu. Palvelupalkinto on jaettu vuodesta 1994 lähtien.

Petri Kervola, asiakaspäällikkö
Kuopion kaupunki, Markkinointi, viestintä ja asiakaspalvelut
puh. 044 718 2062, petri.kervola (at) kuopio.fi