Takaisin

Kauppatieteiden asiantuntijat tavattavissa

Kauppatieteiden asiantuntijat ovat lähiaikoina tavattavissa useissa yleisölle avoimissa tilaisuuksissa. Laitosjohtaja ja kansainvälisen myynnin apulaisprofessori Saara Julkunen puhuu Minna Canth Symposiumissa perjantaina 15.11.2019 klo 12–15 (Kino Kuvakukko, Vuorikatu 27, Kuopio). Puheessaan Julkunen käsittelee ajankohtaista teemaa, nimittäin kuinka yhdistää johtajan, äidin, yrittäjän ja tutkijan roolit. Tilaisuus on maksuton, mutta ilmoittaudu ennakkoon saadaksesi kahvia.

Kauppatieteiden opiskelijat esittelevät opinnäytetöitään Markkinointiliiton järjestämässä Kasvuaamussa perjantaina 22.11.2019 klo 7.45–11.30 (Finnkino Scala, Ajurinkatu 16, Kuopio). Joel Eskelinen kertoo tuloksia pro gradu -tutkielmastaan, jonka aiheena oli verkostojen rooli pk-yritysten kansainvälistymisessä. Joel työskentelee nykyisin tuotemyynti- ja markkinointipäällikkö Pettersteel Oy:ssä. Jani Telatie puolestaan kuvaa kandidaatin tutkielmansa tuloksia ja kertoo, kuinka markkinointitoimistoa hyödynnetään yritysbrändin rakentamisessa. Kauppatieteiden laitoksen akkreditoinnin johtaja Jonna Koponen kertoo tilaisuudessa, millaisia yhteistyömahdollisuuksia kauppatieteilijöiden kanssa on tarjolla. Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Vuorineuvos ja Itä-Suomen yliopiston työelämäprofessori Reijo Karhinen puhuu Kuopion alueen Kauppakamarin järjestämässä VÄRINÄ-tilaisuudessa 10.12.2019 viestinnän uudesta roolista johtajuudessa. Reijo tunnetaan tulevaisuusorientoituneena uudistajana ja valtakunnallisesti esimerkillisenä uuden ajan vaikuttajajohtajana, joka on kerännyt valtavasti seuraajia Twitterissä. Tilaisuus on kauppakamarin jäsenille maksuton ja mukaan mahtuu 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Tutkimuspäällikkö Juho Pesonen puhuu Kuopion alueen brändiseminaarissa 29.1.2020. Juho kertoo, kuinka brändäyksessä voidaan menestyä. Tilaisuudessa ovat esiintyjinä myös muun muassa brändijohtaja, yrittäjä Peter Vesterbacka sekä Kuopioon muuttanut koomikko, tuottaja ja käsikirjoittaja Teemu Vesterinen. Seminaaritapahtuman järjestävät Kuopion Alue ja MARK Suomen Markkinointiliitto / MARK Kuopio.

Lisätietoa Minna Canth Symposiumista

https://kuopionseina.fi/kulttuurimenot/minna-canth-symposium/

Lisätietoa Markkinointiliitos Kasvuaamusta:

https://www.markkinointiliitto.fi/tapahtumat/kasvuaamu-kuopiossa-22-11-2019/

Lisätietoa Kuopio alueen Kauppakamarin Värinä –tilaisuudesta:
https://www.kuopiochamber.fi/fi/koulutus-tapahtumat/tulevat-koulutukset-ja-tapahtumat?adensyeventid=2100

Lisätietoa Kuopion alueen brändiseminaarista

https://www.brandiseminaari.fi

 

Lisätietoja: Jonna Koponen, puh. 050 343 7446, jonnapauliina.koponen(at)uef.fi