Itä-Suomen yliopiston kauppatiede uudistuu

Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden laitos järjestää kehittämispäivän, jossa pureudutaan työelämälähtöiseen koulutuksen kehittämiseen. Tilaisuuden tavoitteena on tuottaa opiskelija- ja työelämälähtöinen näkemys siitä, minkälaista osaamista kauppatieteitä opiskelevan olisi hyvä kehittää opintojensa aikana tulevaisuuden työelämätarpeita varten.

Tilaisuudessa kuullaan professori Hanna Lehtimäen ja professori Mervi Niskasen alustus kauppatieteellisen koulutuksen uudistamistavoitteista. Professor of Practice Reijo Karhinen puolestaan kertoo, millainen on tulevaisuuden osaaja 2030. Lisäksi professori Päivi Eriksson johtaa työpajoja, joissa osallistujat pääsevät ideoimaan ja visioimaan omaa näkemystään kauppatieteellisen koulutuksen uudistamisesta.

Tilaisuudessa on mukana yritysten edustajia, opiskelijoita ja ainejärjestöaktiiveja, alumneja sekä laitoksen henkilökunta. Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 24.4.2019 klo 13–16, huone E14–15, kauppatieteiden laitos, Microkatu 1 G, Kuopio. Tilaisuus on maksuton ja se järjestetään yhteistyössä I-Factor hankkeen kanssa.

Kehittämispäivän ohjelma

klo 12.30 Kahvit ja verkottuminen

klo 13.00 Kauppatieteellisen koulutuksen uudistamistavoitteet, professori Hanna Lehtimäki ja professori Mervi Niskanen

klo 13.15 Tulevaisuuden osaaja 2030, Professor of Practice Reijo Karhinen