Takaisin

Isoja uudistuksia valinnoissa – UEFin koulutukset esillä Hae yliopistoon -päivillä

Itä-Suomen yliopiston Hae yliopistoon -päivät järjestetään tänä vuonna Kuopion kampuksella maanantaina 11.11. klo 9.00–14.00 ja Joensuun kampuksella perjantaina 15.11. klo 10.00–14.30. Tapahtuma tunnettiin aiemmin Abipäivien nimellä, mutta nimenmuutoksella halutaan korostaa, että päivät ovat avoimia kaikille yliopisto-opinnoista kiinnostuneille.

Hae yliopistoon -päivillä esitellään UEFin koulutustarjontaa ja ajankohtaisia hakemiseen liittyviä asioita. Tapahtumaan odotetaan yli 2 500 lukiolaista opettajineen. Mukana on muitakin yhteistyötahoja, kuten opiskelijoiden ainejärjestöt, Savonia- ja Karelia-ammattikorkeakoulut, Humanistinen ammattikorkeakoulu Humak, Itä-Suomen yliopiston avoin yliopisto, Snellman-kesäyliopisto, Lapin yliopisto, urheiluakatemiat ja Kuopion yliopistollinen sairaala.

Lukioiden opinto-ohjaajille ja rehtoreille järjestetään Hae yliopistoon -päivien yhteydessä ajankohtaiskatsaus ja hakuinfo. Korkea-asteen valinnoissa on tapahtumassa merkittäviä muutoksia erityisesti vuoden 2020 valinnassa, ja näistä on päivillä tietoa niin tuleville hakijoille kuin ohjauksen ammattilaisille. Hae yliopistoon -päivillä on mahdollisuus kuulla ja kysellä myös UEF-lähettiläiden kokemuksia yliopistossa opiskelusta. UEF-lähettiläät ovat opiskelijoita, jotka kertovat yliopiston koulutustarjonnasta ja opiskelijan arjesta eri tapahtumissa, kouluvierailuilla ja sosiaalisessa mediassa pitkin vuotta.
 
Hae yliopistoon -päivien ohjelmat
 
UEF-lähettiläät

Lisätietoja:
Kuopion Hae yliopistoon -päivä: Suunnittelija Jouko Holopainen, p. 044 7163623, jouko.holopainen(at)uef.fi
Joensuun Hae yliopistoon -päivä: Rekrytointipäällikkö Marko Junkkarinen, p. 050 543 8528, marko.junkkarinen(at)uef.fi