Takaisin

Health19-seminaari ja Tahko Ski Lift Pitch 4.–5.4.2019 – ilmoittaudu nyt!

Tahko Ski Lift Pitch ja Health19-seminaari tarjoavat 4. –5.4.2019 yrittäjille ja sijoittajille kiinnostavan startup-kisan, demoja, verkostoitumista sekä terveys- ja hyvinvointialan näkymiä yritysmaailman huippuasiantuntijoilta. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä.

Tahko Ski Lift Pitchissä startupit voivat päästä kisaamaan entistä suuremmasta, peräti 20 000 euron palkinnosta liikeideansa edistämiseen. Tahko Ski Lift Pitchin tavoitteena on parantaa startup-yritysten kehittymismahdollisuuksia Kuopion alueella ja lisätä alueen kiinnostavuutta uuden liiketoiminnan kasvattamisessa. Bisnestä ja rinne-elämää yhdistävässä tapahtumassa startup-yrittäjät kilpailevat pitchaamalla liikeideoitaan tuomareille. Ohjelmassa on lisäksi yritysten demopisteitä ja matchmaking-sessioita yhteistyökumppaneita etsiville yrityksille ja sijoittajille.

Itä-Suomen yliopisto on Kuopion kauppakamarin järjestämän tapahtuman pääkumppani. Yliopisto järjestää Tahko Ski Lift Pitchin yhteydessä 4.4. Health19-seminaarin, jossa teemana ovat terveysteknologiat ja hyvinvointi ja puhujina kansainvälisiä kaupallistamisen ja yritysmaailman huippuasiantuntijoita. Seminaariin on vapaa pääsy ilmoittautuneille.

Tahko Ski Lift Pitch ja Health19 – ohjelma ja ilmoittautuminen: https://www.tahkoslp.com/home

Lisätietoja Health19-seminaarista: Juha Yrjänheikki, juha.yrjanheikki (a) aurealispharma.com

Kuopio Health Week tarjoaa maalis-huhtikuun vaihteessa kokonaisen viikon verran ohjelmaa terveysinnovaatioiden parissa. Viikon tapahtumiin kuuluvat eHealth2019 Hackathlon 29.-31.3., International Testbed and Living Lab Workshop 1.4., kansainvälinen eHealth2019-konferenssi 2.-3.4. sekä Tahkon tapahtumat, Health19-seminaari 4.4. ja Tahko Ski Lift Pitch 4.-5.4.

Kuopio Health Weekin esite