Takaisin

Fulbright Finland Inter-Country -matka-apuraha, jatkuva haku

Fulbright Finland Inter-Country (IC) -matka-apuraha tarjoaa suomalaisille organisaatioille ja oppilaitoksille loistavan mahdollisuuden kutsua amerikkalainen Fulbright-asiantuntija muualta Euroopasta Suomeen lyhyelle vierailulle heidän stipendikautensa aikana. Fulbright-asiantuntija voi vierailunsa aikana osallistua työpajaan, konsultointiin, kehitysprojektiin, oman alan tapahtumaan tai luennoida. Tarkoituksena on, että asiantuntijan vierailusta saadaan hyöty mahdollisimman laajalle yleisölle.

Inter-Country -matka-apuraha kattaa matkakustannukset (esim. lennot ja junat kaupunkien välillä). Isäntäorganisaatio on vastuussa paikallisten kulujen kattamisesta kuten majoituksesta. IC-apurahan hakeminen on vaivatonta ja hakemus on nopea täyttää. Hakemuksia käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä.

Löydät tarkempaa tietoa matka-apurahasta sekä hakuohjeet täältä: www.fulbright.fi/en/inter-country-travel-grant-finnish-institutions. Sivulta löytyy myös ohjelman esite PDF-muodossa.

Tästä linkistä pääset tutustumaan Euroopan Fulbright komissiomaissa oleviin Fulbright-tutkijoihin: www.fulbright.fi/sites/default/files/Liitetiedostot/Stipendiohjelmat/Korkeakouluille/icsummarytable17-18.xlsx. Näiden lisäksi Suomeen voi kutsua listan ulkopuolelta yhdysvaltalaisia opettajia, PhD-tason opiskelijoita tai tutkijoita, jotka ovat Fulbright -kaudella muissa Euroopan maissa. Tarjolla on siis todella laaja kirjo eri alojen ammattilaisia ja heidän asiantuntijuutensa on helposti saatavilla.

 

Lisätietoja UEFissa:

Anitta Etula

anitta.etula(at)uef.fi

 

ja Fulbright Finland Foundationista:

Emilia Holopainen

emilia.holopainen(at)fulbright.fi

Ohjelmakoordinaattori/Program Coordinator

FoFF Alumni Team Assistant

Fulbright Finland Foundation sr.

 

Fulbright Center

Hakaniemenranta 6, FIN-00530 Helsinki, Finland
Tel: +358 44 703 5284