Takaisin

eNorssin kevätseminaari Savonlinnassa 18.-20.4. - Elinikäinen oppiminen ja innovatiivisuus!

Mitä tapahtuu, kun yhdistetään lapset ja nuoret eli Suomen tulevaisuus, ennakkoluulottomuus uusille ideoille, opettajat ja opiskelijat, suomalaisen osaamisen luotsit, yliopisto ja tutkimus sekä startup? Suomen harjoittelukoulujen yhteistyöverkoston eNorssin kevätseminaarissa Savonlinnassa pohditaan 18.–20. huhtikuuta, miten voimme rakentaa kertomuksen, jossa suomalaisten osaaminen saadaan uuteen nousuun ja rakennetaan uusi koulutuksen globaali menestyskertomus.

Tämän kevään seminaari opastaa ja ohjaa osallistujaa kulkemaan kohti unelmiaan, heittäytymään hetkeen ja näkemään elämän ainutlaatuisuuden. Tapahtuman teemoina ovat startup-henkisyys, innovatiivisuus ja kansainvälisyys. Keynote-puhujina ovat muun muassa yrittäjä, hotellinjohtaja Saimi Hoyer, ThingLinkin toimitusjohtaja Ulla Engeström sekä Slushin eräänä lupaavimpana kasvuyrityksenä palkitun BCaster oy:n toimitusjohtaja Janne Neuvonen.

Seminaari järjestään Kuninkaankartanonmäellä Savonlinnassa huhtikuun 18.–20. päivinä. Keskiviikkona on preseminaari ja rinnakkaistapahtuma teemalla tulevaisuuden taidot (luovuus, kriittinen ajattelu, kommunikaatio ja yhteistyö) ja varsinaiset seminaaripäivät ovat torstai ja perjantai.

Seminaarin yhteydessä juhlistamme Savonlinnan opettajankoulutuksen mahtavaa taivalta ja jätämme haikeat jäähyväiset sekä norssille että OKL:lle Savonlinnassa.

Tapahtuman sivut

Lisätietoja:

Lehtori Sampo Forsström, projektivastaava, eNorssi, p. 050 569 6895, sampo.forsstrom(at)uef.fi

johtava rehtori Tapio Heino, Rauman normaalikoulu, eNorssin johtoryhmän pj., p. 050 518 9604, tapio.heino(at)utu.fi

Mikko Ripatti, johtava rehtori, vpj. Harjoittelukoulujen rehtorit ry., Savonlinnan normaalikoulu/Itä-Suomen yliopisto, p. 050 540 1016, mikko.ripatti(at)uef.fi