26.4. 4. Karelia Symposium, "Puurakentaminen: Citius, altius, levius", Kuopio

Aika ja paikka: 26.4.2018 klo 9.00-18.00, Itä-Suomen yliopisto, Kuopio kampus, Technopoliksen Auditorio (Microkatu 1 A, 70210 Kuopio)

Itä-Suomen yliopisto ja  Teollisuusneuvos Heikki Väänäsen rahasto järjestävät neljännen Karelia Symposiumin teemalla “Puurakentaminen:  nopeammin, korkeammalle, kevyemmin”.

Aamupäivän kutsuvierasluentojen aiheina ovat rakentamisen ympäristövaikutusten vähentäminen, puun edut ja haasteet rakennusmateriaalina sekä hybridiratkaisujen ja digitalisaation mahdollisuudet rakentamisessa. Iltapäivän sisällöstä vastaavat Itä-Suomen yliopiston tohtori- ja maisteriopiskelijat kertomalla ajankohtaisista puumateriaalitieteen tutkimuksista.

Kuka tahansa voi tarjota teemaan sopivaa aihetta symposiumin yhteydessä järjestettävään posterinäyttelyyn. Yleisön parhaaksi äänestämä posteri palkitaan.

Symposiumissa julkistetaan Teollisuusneuvos Heikki Väänäsen rahaston vuoden 2018 apurahat Itä-Suomen yliopistossa tehtävään puutieteen tutkimukseen.

Symposiumin kieli on englanti.

Ilmoittautuminen 6.4.2018 mennessä: Ilmoittautumislomake

Yliopiston Joensuun Kampukselta järjestetään ilmainen linja-autokuljetus Kuopioon. Linja-auto lähtee Carelian parkkipaikalta, Yliopistokatu 2, aamulla klo 6.30 ja paluumatka Kuopiosta Joensuuhun alkaa klo 17.30.

Symposiumiin ei ole osallistumismaksua. Lounas on omakustanteinen, kahvitarjoilut ja päätöscocktail ovat maksuttomia ilmoittautuneille osallistujille.

Lisätiedot: Puumateriaalitieteen professori Henrik Heräjärvi, 050 465 8223, henrik.herajarvi@uef.fi