23.8. LL Mikko Joensuun väitöstilaisuus, psykiatria, Kuopio

Aika ja paikka: 23.8.2019 klo 12, Niuvanniemen sairaalan vanha juhlasali, Kuopio

Oikeuspsykiatrian ja psykiatrian erikoislääkäri  Mikko Joensuun väitöskirja Serotonin transporter availability in major depression. Single photon emission tomography studies on drug-naïve depressed subjects: comparison with healthy subjects, effect of genotype, and follow-up during psychodynamic psychotherapy (Sitoutuminen serotoniinin takaisinottoproteiiniin depressiossa. Lääkenaiivien, depressiosta kärsivien henkilöiden yksifotoniemissiotomografiatutkimuksia: vertailu terveisiin koehenkilöihin, genotyypin vaikutus ja seuranta psykodynaamisen psykoterapian aikana) tarkastetaan Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tiedekunnassa. Vastaväittäjänä toimii professori Jukka Hintikka Tampereen yliopistosta ja kustoksena professori Minna Valkonen-Korhonen Itä-Suomen yliopistosta. Tilaisuus on suomenkielinen.

Väitöstiedote on osoitteessa http://www.uef.fi/fi/ajassa/vaitostiedotteet noin viikkoa ennen väitöstilaisuutta.