10.12. Itä-Suomen yliopiston tiedekahvila: Mikä tekee elämästä elämisen arvoista sinisellä planeetalla?, Kuopio

Itä-Suomen yliopiston tiedekahvila tarjoilee:

Mikä tekee elämästä elämisen arvoista sinisellä planeetalla?

Aika: tiistai 10.12.2019 klo 17–18

Paikka: kahvila SalaCavala, Kuopion kauppatori, Kauppakatu 45

Asiantuntijat: apulaisprofessori Arto O. Salonen, Itä-Suomen yliopisto sekä kestävän kehityksen asiantuntija Jyri Wuorisalo, Savonia-ammattikorkeakoulu

Tulevaisuutta voidaan tehdä nyt, mutta historia kirjoitetaan myöhemmin. Millaista tulevaisuutta haluaisin kirjoittaa omalla elämälläni? Onko niin, että kestävyyspyrkimykset tekevät elämän rikkaaksi ja arvokkaaksi? Jos on, silloin kestävyysmurros yksilön ja yhteiskunnan tasolla ei edellytä tinkimistä ja luopumista. Mutta mikä tekee elämästä elämisen arvoista sinisellä planeetalla?

Itä-Suomen yliopiston tiedekahvilassa pohditaan mitä ilmastoturvallisuus tarkoittaa kuopiolaisten näkökulmasta ja kuinka YK:n kestävän kehityksen toimintaohjelma Agenda2030 koskettaa meistä jokaista.

Itä-Suomen yliopisto tarjoaa kahvin/teen ja kahvileivän 50 ensimmäiselle.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa!

Lisätiedot:

Anne Heikkinen