PERUTTU 1.4. Video-CV-työpaja

Millä tavalla voit tiivistää oman osaamisesi videolle? Tule harjoittelemaan omasta osaamisesta kertomista video-CV-työpajaan, jota vetää suunnittelija Sanna Soppela Aducatelta. Työpajan tuloksena saat oman video-CV:si, jonka voit lähettää hakemaasi työpaikkaan tai jakaa esimerkiksi LinkedInissä. Työpaja on osa HUMUS – Humanistit uudistuvassa työelämässä -hankkeen (ESR) Haku päälle! -työnhakustarttia. Koulutus on osallistujille maksuton.

Aika: 1.4. 2020 klo 9–14

Paikka: AG108, Agora, Yliopistokatu 4, Joensuu

Kohderyhmä: humanistisen alojen (kielten, kulttuurintutkimuksen ja historian) opiskelijat ja niiltä valmistuneet.

Koulutukseen mahtuu 30 ensimmäistä. Ilmoittautuminen päättyy 29.3. : Ilmoittautumislomake

Video-CV:

• antaa työnantajalle mielikuvan työnhakijasta persoonana
  • kuvaa työnhakijan keskeisen osaamisen tiivistetysti
  • auttaa oman osaamisen sanoittamisessa
  • pienentää kynnystä esittäytyä työnantajille

Työpajan sisältö:

• Video-CV-ideaan tutustuminen
  • Oman video-CV:n käsikirjoitus
  • Video-CV:n kuvaaminen iPadeilla (et tarvitse omaa iPadia, omat kuulokkeet helpottavat editointia)
  • Oman video-CV:n editoiminen ja julkaiseminen
  • Video-CV:iden ensi-ilta
  • Miten hyödyntäisit video-CV:itä?

Kouluttaja:

Sanna Soppela työskentelee suunnittelijana Itä-Suomen yliopiston Koulutus- ja kehittämispalvelu Aducatessa.
Sanna on kokenut kouluttaja, joka on vetänyt useita video-CV-työpajoja korkeakouluopiskelijoille, maahanmuuttajille, opettajille ja ohjaajille.