1.-2.10. Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät 2019: Voimavaroja ja laatua vaikuttavuudesta

Aika: 1.–2.10.

Paikka: Snellmania, Kuopion kampus, Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopiston Vaikuttavuuden talon tutkijaverkosto järjestää kansalliset Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät 2019 Kuopion kampuksella 1.–2.10.2019. Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät on monitieteinen keskustelufoorumi alan tutkijoille ja asiantuntijoille sekä jokaiselle, joka kokee tarvitsevansa työssään uusinta tutkimustietoa vaikuttavuudesta.

Tapahtuman pääteema on tällä kertaa Voimavaroja ja laatua vaikuttavuudesta. Pääteeman lisäksi päivillä käsitellään muun muassa vaikuttavuutta hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä, sosiaali- ja terveyspalveluissa ja niiden johtamisessa sekä politiikassa ja reformeissa. Päivien aikana keskusteluun nousevat myös vaikuttavuuden teoriat ja mittaamisen menetelmät sekä ICT-sovellukset ja sote-integraatioon liittyvät kysymykset.

Tärkeät päivämäärät, ilmoittautuminen ja ohjelma päivittyvät myöhemmin.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan vaikuttavuudesta, kuulemaan ajankohtaista tutkimustietoa ja verkostoitumaan asiantuntijoiden kanssa!

Lisätietoa Vaikuttavuuden talon toiminnasta verkossa: https://www.uef.fi/vaikuttavuuden-talo