Tässä tiedoksemme uuden yhdistyksen rekrykirje ja tulevat tapahtumat - seuran omat nettisivut avautuvat aikanaan

Savilahden Neuroseuran rekrykirje

2.4.2019     Linkki - tämä rekrykirje pdf:nä

Savilahden NeuroSeura ry. (SNS) on vuonna 2018 perustettu yhdistys neurologian, neurokirurgian ja aivotutkimuksen alalla työskenteleville lääkäreille, hoitajille, tutkijoille, asiantuntijoille ja muulle henkilökunnalle. Meille kaikille.

SNS:n tavoitteena on edistää neuroalan yleisiä ja yhteisiä ammatinharjoittamiseen liittyviä etuja, edistää jäsentensä välistä yhteistoimintaa ja parantaa alan yleisiä toimintaedellytyksiä, edistää terveyden- ja sairaanhoitoa, sekä aivosairauksien tieteellistä ja käytännöllistä kehitystä.

Näihin tavoitteisiin päästää mm. järjestämällä erityisesti KYS Neurokeskuksen ja myös ERVA alueen Neurologian yksiköiden ja Savilahden kampuksen neuroalojen yhteistyökumppaneiden kanssa koulutus- ja virkistäytymistilaisuuksia, kuten kevät- ja syyskoulutusta. Tapahtumat pyritään pitämään maksuttomina jäsenille. Vuodesta 2020 lähtien vuosikokouksen yhteyteen jäsenille on tarkoitus järjestää myös yhdistyksen vuosijuhla. Tulevaisuudessa pyrimme tukemaan kouluttautumista myös myöntämällä matka-apurahoja.

Ystävällisin terveisin,

Mikael von und zu Fraunberg
SNS puheenjohtaja

Virve Kärkkäinen
SNS sihteeri
virve.karkkainen (at) kuh.fi

 

Tulevia tapahtumia

23.5.2019 klo 12.30 – 16.00 Uutta tietoa Parkinsonin taudin hoidosta – koulutus tapahtuma (kaikille avoin)
23.5.2019 klo 17.00 – 19.00 Kallavesiristeily (vain jäsenille)

Marraskuussa suunnitteilla: syyskoulutus (kaikille avoin) & virkistäytymistilaisuus (vain jäsenille)

Tervetuloa Savilahden Savilahden NeuroSeura ry:n jäseneksi!

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä ilmoittautumalla sihteerille sähköpostitse ja maksamalla vuoden 2019 jäsenmaksun 20 € Savilahden NeuroSeuran tilille: Savilahden Neuroseura ry / FI93 5600 0520 6463 35 Viitenumero 1708