Perjantai 17.5.

Ravintola Sulo, Kauppakatu 28, Kauppakeskus Iso Myy

 

Alkumalja

Freixenet Prosecco Extra Dry 10 cl

Alkoholiton lehtikuohujuoma 10 cl

 

Yksi kaato viiniä ruoalle

Mosselland Riesling 12 cl

Wanted Zin 12 cl

 

Menu

Kolme ruokalajia pöytään tarjoiltuna

 

Vaihtoehto 1: kalaruokamenu

Alkuruoka

Parsakeittoa, marinoitua vihreää parsaa, paistettua kampasimpukkaa ja tillivaahtoa (L,G)

Sulon makeaa mallasleipää ja maa-artisokkalevitettä (L)

 

Pääruoka

Paahdettua nieriää, rapukastiketta, haudutettua fenkolia, tillillä maustettua kukkakaalia ja chilillä maustettuja jokiravunpyrstöjä (L,G)

 

Vaihtoehto 2: kasvisruokamenu

Alkuruoka

Parsakeittoa, marinoitua vihreää parsaa, tomaattimoussea ja parmesaania (L,G)

 

Pääruoka

Polentaa kahdella tapaa, paahdettua kukkakaalia, porkkanaa, basilikamoussea, paistettuja herkkusieniä ja tuoretomaattikastiketta (L,G)

 

Jälkiruoka (molemmissa menuissa)

Lemon curd -tartaletti, mustaherukkajäätelöä, italialaista marenkia, vadelmia sekä orvokkeja (L)

Kahvia ja teetä